رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل:شهر رینه لاریجان دارای خیابانی به نام کتاب شد


رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در حاشیه آیین رونمایی از تابلو “خیابان کتاب” در شهر رینه لاریجان با اشاره به درپیش بودن جشنواره ملی پایتخت کتاب کشور ( شهر دوستدارکتاب) گفت: هدف از برگزاری این جشنواره گسترش فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در میان شهروندان است.
رضا کسب ور اظهار داشت: در کنار برنامه های فرهنگی از جمله رونمایی کتاب با عناوین تازه، مسابقات کتابخوانی و اصولا امور ابتکاری و نو که به افزایش سرانه کتاب خوانی بیانجامد، یکی از شاخصه های ارزیابی در این زمینه نام گذاری خیابان، میدان و یا بوستانی به نام کتاب با نصب نمادی از کتاب است.
وی افزود : با توجه به سابقه کهن تمدنی شهرستان آمل که در تاریخ به شهر عالمان شناخته می‌شود سزاوار است هر آنچه که زمینه ساز افزایش سرانه کتاب خوانی می‌شود انجام پذیرد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل، یادآور شد: با پیشنهاد این اداره و تلاش‌های شهردار فرهنگ دوست و موافقت اعضای فرهیخته شورای شهر رینه خیابانی در این شهر به نام کتاب نام گذاری شد.
رضا کسب ور ضمن قدردانی از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رینه گفت: آمل تنها شهرستان مازندران است که دو شهر آن دارای خیابانی به نام کتاب است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی اداره ارشاد آمل، وی تصریح کرد: نصب تابلو خیابان کتاب در شهر رینه سه شنبه ۲۲ خرداد با حضور حجت الاسلام والمسلمین شکری امام جمعه لاریجان، کسب ور رئیس ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، لاطف رییس کتابخانه‌های عمومی آمل، مهندس مقدم شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر رینه اجرایی شد.
شهر رینه لاریجان با حدود پنج هزار نفر جمعیت دارای خیابانی به نام کتاب، خیابان دانشگاه و ۳ خیابان به نام اندیشمندان است.
یادآور می‌شود در سال ۱۴۰۲ شهرستان آمل به عنوان یکی از ۱۲ شهر برتر دوستدار کتاب کشور برگزیده شد. و در آیینی در تهران و با حضور دست اندرکاران ۱۱ شهر دیگر راه یافته به مرحله نیمه نهایی شهر دوستدار کتاب مورد تقدیر وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت.

1403/03/24

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود