دانشگاه شمال آمل نخستین المپیاد علمی درون دانشگاهی را کلید زد

رییس دانشگاه شمال درخصوص برگزاری نخستین المپیاد علمی درون دانشگاهی گفت: این المپیاد به پیشنهاد ریاست دانشگاه به منظور تشویق دانشجویان برای مطالعه و تحقیق در رشته های متنوع در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شمال برگزار شد.
دکتر حسین رنجبر افزود: بیش از ۳۰۰ دانشجو پس از سه دهه دراین المپیاد علمی در رشته‌های حقوق، مدیریت و حسابداری از دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، رشته‌های معماری، برق و مهندسی پزشکی از دانشکده فنی و مهندسی و رشته علوم ورزشی از دانشکده علوم ورزشی با هم رقابت کردند.
وی، همچنین اهمیت برگزاری این المپیاد را در ایجاد طراوت و حس رقابت میان قشر جوان عنوان و اظهار کرد: در کنار رقابت‌های هنری و ورزشی باید رقابت‌های علمی نیز برای جوانان برگزار شود و به این حوزه نیز بپردازیم، زیرا جوان باید همواره در یک فضای رقابتی باشد که بتواند در مسیر پیشرفت قرار گیرد.
رییس دانشگاه شمال ادامه داد: باید بهانه‌های این تلاش را ایجاد و فضای دانشجویی را از خمودگی و سکون خارج کنیم؛ برگزاری المپیادهای دانشجویی نیز از برنامه‌های عمده‌ای است که در این راستا وچشم انداز چهارساله این دانشگاه طراحی شده‌است.
رنجبر، با بیان اینکه نخستین دوره المپیاد علمی قطعا نواقص و کمبودهایی دارد و باید درجهت ارتقای آن در دوره‌های بعدی تلاش شود، تصریح کرد: در دوره‌های بعدی المپیاد علمی دانشجویی، در رشته‌های بیشتری نیز برگزار خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایسنا، وی یادآورشد: از هدف مهمی که در برگزاری این المپیاد دنبال می‌کنیم، با توجه به مأموریت‌ها و رسالت‌های دانشگاه شمال آمل به‌عنوان یکی ازدانشگاه های مهم ومحوری آموزش عالی استان، نگاه به سطح آموزش عالی و ارتقای علمی دانشگاه در سطح منطقه و استان است. بر این اساس برنامه دیگر دانشگاه این است که بتوانیم این المپیاد را در سطح دانشگاه‌های استان برگزار کنیم که حرکتی در راستای ارتقای سطح علمی دانشگاه و استان خواهد بود.

1403/03/12

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود