روزانه چهار نفر از غرق‌شدگی در دریای خزر نجات می‌یابند

واکاوی داده های آماری کمیته پیشگیری و کاهش غریق در سواحل دریای خزر در مازندران نشان دهنده آن است عملکرد ناجیان غریق این کمیته و همچنین انجام یکسری اقدامات زیرساختی نظیر شناسایی نقاط حادثه خیز منتج به آن شده در مدت ۲ ماه اخیر ۲۳۲ نفر یعنی به طور میانگین روزانه چهار نفر از غرق شدن نجات یافتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با ارائه گزارش کمیته پیشگیری و کاهش غریق در ساحل استان گفت: با اجرای طرح پیشگیری و کاهش غریق در ساحل این استان، نجاتگران این جمعیت موفق شدند ۲۳۲ نفر را از خطر مرگ در دریا نجات دهند.
غلامعلی فخاری افزود: در راستای اجرای این طرح سه پایگاه دریایی، ۶۸ پست سیار ساحلی با گشت زنی روزانه ۱۲۳ نفر امدادگر و نجاتگر، چهار دستگاه چادر سلامت و ۱۳۶۱نفر ناجی غریق مشارکت دارند.
وی ادامه داد: ۳۸دستگاه آمبولانس، ۲دستگاه موتور لانس، ۱۰دستگاه خودروی پشتیبانی و ۵۷دستگاه موتورسیکلت تنها بخشی از تدارک سنگین هلال احمرمازندران برای اجرای طرح است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با تاکید بر اینکه تابستان امسال تمامی توان عملیاتی جمعیت هلال احمر استان مازندران بر محور پیشگیری و کاهش غریق در ساحل متمرکز شده است، ‌تاکید کرد: با تلاش شبانه روزی تیمهای امدادی و ناجیان غریق در۲ماه گذشته ۲۳۲ نفر از خطر غرق شدگی در آبهای ساحلی استان نجات یافتند.
فخاری افزود:ارائه خدمات حضوری نظیر پانسمان و آتل بندی، تست فشارخون و قند خون به۲ هزار و ۷۹۳ نفر و انتقال ۲۱مصدوم به مراکز درمانی از دیگر خدمات امدادی، پیش بیمارستانی و اورژانسی ارائه شده به گردشگران ساحلی بود.

به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، وی بررسی‌های آماری نشان می‌دهد سال گذشته تعداد غریق در آب‌های ساحلی مازندران نسبت به مدت مشابه با کاهش ۵۰ درصدی همراه بوده است تصریح کرد: این کارنامه درخشان مرهون تلاش شبانه روزی امدادگران و ناجیان غریق بوده است.

1403/05/01

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود