فرماندار شهرستان نور در آیین استقبال از بانوی وزنهبردار چمستانی گفت: باید امروز در حوزه ورزش یک رویکرد فعالانه و پیشران داشته باشیم.
بیژن پولادی؛ در مراسم استقبال از “آلما حسینی” وزنه بردار چمستانی دارنده مدال برنز آسیا با اشاره به اینکه ورزش یک تفکر و یک حرکت جمعی و فردی است که می تواند علاوه بر جسم، روح را بسازد، افزود: وقتی ورزشکاری وارد ورزش حرفه ای می شود و بر روی سکوی های بین المللی می ایستد، این افتخار نصیب شهرستان، استان و کشور می شود.
وی تاکید کرد: باید حوزه ورزش را در شهرستان نور تخصیصا در بخش بزرگ چمستان تقویت کنیم چرا که استعدادهای خوبی در این بخش وجود دارند که می توانند اثرگذار باشند.
نماینده عالی دولت در شهرستان نور با اشاره به اینکه در ورزش های وزنه برداری، رزمی،کشتی و غیره استعدادهای خوبی وجود دارد، یادآور شد: خانه کشتی چمستان با توجه به تاکیداتی که شد متاسفانه هنوز عملکردی نديديم و وارد حوزه اجرا و عمل نشده است.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز؛ پولادی؛ خاطرنشان کرد: خانم آلما حسینی در رده نوجوانان اولین بانوی ورزش وزنهبرداری در مازندران هستند که برای این خطه و سرزمین باعث افتخار است.
5/10/1403
