هشتمین نمایشگاه توانمندی های معلولان شهر امامزاده عبدالله(ع)آمل برگزار شد


مدیر مرکز مثبت زندگی(بهزیستی) شهر امامزاده عبدالله(ع)آمل” کد ۸۹۴۳” گفت: هشتمین نمایشگاه توانمندی‌های معلولان توانبخشی مبتنی بر جامعه CBR این شهر در سال ۱۴۰۳ با هدف آشنایی مدیران با این توانمندی‌ها در دانشکده توحید شعبه امام زاده عبدالله برپا شد.
راضییه ذاکری فر، در حاشیه برگزاری نمایشگاه توانمندی های معلولان بمناسبت روز جهانی معلولان که با همت مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی بخش امام زاده عبدالله و دانشکده ملی مهارت توحید شهرستان آمل و با حضور امام جمعه، بخشدار، فرمانده حوزه احد بخش، اداره بهزیستی شهرستان آمل و حضور دانشجویان و معلولان اشتغال آفرین بازارچه دستاوردهای معلولان مرکز خدمات بهزیستی مثبت زندگی بخش امام زاده عبدالله در دانشکده توحید شعبه امام زاده عبدالله افتتاح شد؛ با اشاره به اینکه این نمایشگاه با هدف شناسایی توانمندی های جامعه هدف به اقشار مختلف جامعه برپا شده است گفت: این نمایشگاه شامل توانمندی های هنری، صنایع دستی، بازارچه سبزیجات، انواع مواد غذایی محلی و پوشاک می باشد.
به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی ادامه داد: تمامی افراد جامعه هدف بهزیستی اعم از زنان سرپرست خانوار، معلولین، افراد معتاد بهبودیافته که دارای شغل و حرفه می‌باشند در این نمایشگاه حضور دارند و محصولات خود را در معرض دید عموم قرار داده اند.
مدیر مرکز مثبت زندگی(بهزیستی) شهر امامزاده عبدالله(ع)آمل” کد ۸۹۴۳” در ادامه به تشریح اهداف برگزاری این نمایشگاه پرداخت و در این خصوص گفت: با برگزاری این نمایشگاه درصدد معرفی توانایی‌های مددجویان خود به همشهریان می‌باشیم. شهروندان با بازدید از این نمایشگاه به عینه در می‌یابند که معلولیت محدودیت نیست.

ذاکری فر یادآور شد: از مدیران دستگاه‌های مختلف خواستاریم که با اجرای قوانین حمایتی و همچنین خرید از این مددجویان، کمک کنند معلولان همچون افراد دیگر در جامعه زندگی کنند.
وی در پایان تاکید کرد: معلولان به حق، مصداق بارز حکمت و رحمت کردگارند. چنانچه این حکمت و رحمت را به نیکی دریابیم، می بینیم که در مصداق، این جامعه است که محتاج معلولان است و نیازمند حضور پر معنای ایشان است.
20/9/1403

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود