چند روزی به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی مانده است کاندیداهای پرتعداد در آمل رقابت را آغاز کرده اند از این نقطه شهر به آن نقطه و از این روستا به اون روستا را در برنامههای حضور خود گذاشتهاند بعضیها با زیر سوال بردن دیگران قصد در معرفی خود دارند و بعضیها هم مظلوم نمایی را پیش رو قرار دادهاند و اشک تمساح میریزند، عدهای زباله را دست آویز قرار دادهاند و خلاصه هر کاندیدائی برای جذب به هر دری میزند اما صحبتهای یکی از کاندیداها قابل توجه بود که میگفت آقایان، مدعیان این کار را میکنم و آن کار را نمیکنم، شما که اکثراً سابقه مدیریت اجرایی دولتی و قانونگذاری داشتهاید در مدت تصدی خود چه کردهاید!؟ چه قدم مثبتی برداشته اید! که حالا میخواهید تمام مشکلات را حل کنید، خلاصه وقتی نقطه نظرات را رصد میکنیم واقعاً به کارزار انتخابات پی می بریم.
مقوله حضور مردم شریف جدای از اشخاصی است که شعار میدهند، مردم بیش از ۴۰ سال است که ثابت کردهاند به پای نظام خود ایستادهاند، خیلی خوب درک سیاسی و حافظه سیاسی دارند اول حضور پیدا میکنند برای نظام و بعد رای میدهند برای انتخاب بهتر، اما کاندیدهای محترم توجه داشته باشند حتی اگه برای دیده شدن علی رغم اینکه میدانند رای نمیآورند به این صحنه وارد شدهاند مواظب کلام و گفتار خود باشند همانگونه که مردم شریف آنها را حفظ میکنند وظیفه آنها هم هست که مردم را حفظ کنند تلفنهای همراهی که فقط در دوره انتخابات جوابگوست باید بعد از انتخابات نیز جوابگو باشد.
نماینده باید فعال، پر انرژی کار بلد، تأثیرگذار باشد تا بتواند پیگیریهای خود را برای حوزه انتخابیه خود به نتیجه برساند شعارهای خوب که منتج به عمل نشود جز بی اعتباری نماینده حاصل دیگری ندارد و صد البته که زیان اصلی آن برای مردم خواهد بود.
امروز روز نقد نیست اما نکاتی باید یادآوری شود که اولاً کارهای خوب نمایندگان قبل را بیان کنید حتی اگر رقیب شما بوده و یا زاویه فکری و سیاسی دارید دوما دوره شعارهای تو خالی تمام شده است حرفی بزنید که بر دل مردم بنشیند و مردم باور کنند سوما فراموش کار نباشید و از مردم هستید و در کنار مردم بمانید چهارما در حد وظایف نمایندگی خود شعار بدهید نه فراتر از وظیفه قانونی و در آخر اینکه نماینده مردم شدن وظیفه سنگینی است همیشه وجدان درون خود را بیدار نگه دارید.
1402/12/8