شهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، گفت: شهر امامزاده عبدالله شهرستان آمل به عنوان شهر نمونه فرهنگی سال ۱۴۰۱ انتخاب شد و اجرای برنامه های گوناگون فرهنگی، هنری و مذهبی در سال ۱۴۰۱ نقش به سزایی در انتخاب این شهر به عنوان شهر نمونه فرهنگی داشته است و معتقدم اگر اتفاق خوبی در شهر امامزاده عبدالله افتاده یقینا از همدلی و اتحاد در داخل بدنه شورای شهر و پرسنل خدوم شهرداری است چنانچه همه آنها پای کار هستند و خیلی از جاها از من شهردار جلوتر هستند و تا به امروز پس از ارایه طرح بلافاصله در اولین جلسه مطرح و با آن موافقت نیز می شودشهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، گفت: در بحث پروژه های عمرانی شهری با وسعت 195هزار متر مربع کوچه های خاکی را تحویل گرفتیم که عملیات زیرسازی و آسفالت 65 هزار متر مربع از آن صورت گرفته بود و با لطف خدا و تلاش و همراهی اعضای محترم شورای شهر در حال حاضر این عدد به 125 هزار متر مربع رسید. همچنین 33 هزار متر مربع نیز توسط پیمانکار در حال زیرسازی می باشد و انشاءالله تا پایان سال ما هیچ کوچه خاکی در شهر امامزاده عبدالله نخواهیم داشت.
مهدی حسننژاد، به احداث پارک و فضای بازی اشاره کرد و افزود: سرانه فضای سبز در شهر امامزاده عبدالله(ع) بر اساس طرح هادی شهری بسیار پایین بود و اولین روز از شروع کار ما تنها یک پارک در مجاورت کوچه شهرداری قرار داشت که از نظر موقعیت مکانی، قابلیت دسترسی برای همه شهروندان وجود نداشت لذا با تلاش و همکاری مجموعه شورا و شهرداری و براساس تدوین سیاستگذاری(شورای شهر امامزاده عبدالله) توسعه و احداث پارک در دستور کار قرار گرفت و در حال حاضر تمام محلات شهری شهر امامزاده (عبدالله) دارای پارک و فضای بازی است، بنابراین با توجه به احداث چندین پارک در سطح شهر تقریبا به سرانه طرح توسعه شهری شورای عالی شهرسازی و معماری و همچنین استانداردهای موجود خواهیم رسید .
وی از اجرای خیابان 35 متری با اعتبار 9 میلیارد تومان خبر داد و گفت: در عملیات آسفالت خیابان ۳۵ متری با ۷۵۰ متر تملک تاکنون ۱.۲ دهم کیلومتر آن انجام شده است و ۱.۵ کیلومتر آن در حال اجراست و با انتخاب پیمانکار کلنگ آن در ایامالله دههفجر امسال بر زمین زده میشود و در هفته دولت هم با اعتبار 9 میلیارد تومان به بهره برداری خواهد رسید.
شهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، احداث مسیر سلامت را ضروری دانست و گفت: یکی از وظایف مهم شهرداری بهسازی محیط شهری برای استفاده تمام شهروندان خصوصا معلولان است لذا به همین منظور مسیر سلامت را به طول 700 متر روبروی شهرداری طراحی و احداث کردیم. همچنین احداث رمپ و نصب نرده برای تردد آسان معلولین در ورودی ساختمان شهرداری از دیگر اقدامات مجموعه برای افراد دارای محدودیت حرکتی بوده است و در پارکهای سطح شهر نیز کارشناسان این موضوع را دیدند و رمپ ورود و خروج را پیش بینی و طراحی کردند و در نهایت به اجرا در آوردند. حسننژاد به نقطه حادثه خیز شهر امامزاده عبدالله(ع) اشاره کرد و افزود: میدان روبروی شهرداری یکی از نقاط حادثه خیز شهر امامزاده عبدالله بود که با اجرای جدول نوری تصادفات به حداقل رسید.
وی با اشاره به اهمیت کاشت 300 اصله درخت در سطح شهر امامزاده عبدالله، گفت: امسال در در بخش توسعه فضای سبز تعداد 300 اصله نهال درخت هیرکانی داخل محوطه شهرداری و ورودی شهر امامزاده عبدالله کاشته شده است.
شهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، اجرای پروژه ساماندهی ورودی شهر را از اولویت های ویژه دانست و تصریح کرد: اجرای ساماندهی بخشی از ورودی شهر امامزاده عبدالله(ع) در روبروی بیمارستان امام خمینی(ره) انجام شد و با توجه به برگزاری جلسات متعدد در فرمانداری با محوریت و ریاست فرماندار وقت، قرار بر این شد تا در صورت کمک و مساعدت اداره راهداری و شهرداری آمل بتوانیم ورودی شهر از سمت جاده هراز که به نوعی شناسنامه شهر امامزاده عبدالله و شهرستان آمل است را آنگونه که در شان و منزلت مردم عزیز باشد تعریض شود که متاسفانه تا به امروز همکاری صورت نگرفته است و اداره راهداری به عنوان متولی اصلی پای کار نبود و امیدواریم با ابلاغ سیاستگذاری لازم این مهم محقق شود.
حسن نژاد ادامه داد: این سازمان برای ساماندهی ورودی شهر امامزاده عبدالله از روبروی پمپ بنزین جمشیدی تا ورودی شرکت کاله و کشتارگاه آمل طیور از سمت هراز آمادگی دارد روشنایی مسیر فوق را تامین کند و در ادامه و در صورت توافق راهداری، مسیرهای دیگر نیز به این ساماندهی اضافه شوند اما متاسفانه این تعامل و همکاری بین دستگاههای ذی ربط خصوصا اداره راهداری نیست و شهرداری هم نمی تواند بدون مجوز اقدامی بکند که در آن صورت صددرصد مقصر شناخته می شود.
وی بیان داشت: از جمله معضلات بزرگ ما در شهر امامزاده عبدالله(ع) سگهای بلاصاحب بوده که در این خصوص تعداد زیادی قلاده سگ را با محوریت شهرداری آمل به عنوان مرکز نگهداری سگهای بلاصاحب جمع آوری و تحویل آنها دادیم که این برنامه هر ماه انجام می شود و از آنجائیکه این منطقه دارای پوشش جنگلی است بعضی از مردم از شهرها و روستاهای دیگر سگهای ولگرد را در اینجا رها می کنند وگرنه در روزهای نخست فعالیت ما در شهرداری از 60 قلاده (سگ بلاصاحب) یک قلاده آن مربوط به اینجا نبوده است و این به مرور زمان زیاد شد و داد شهروندان را درآورد و خواستار پیگیری شدند که این مساله باعث شد تا هر ماه این کار را انجام بدهیم و الحمدالله در حال حاضر این عدد به تعداد انگشتان دست رسیده است تا امنیت شهروندان تامین گردد.
شهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، با اشاره به موضوع آرامستان گفت: یکی از مطالبات به حق مردم این شهر در خصوص آرامستانی است که معضلات و مشکلات آن به ویژه مسائل اجتماعی و زیست محیطی گریبانگیر مردم و شهروندان امامزاده عبدالله است اما از نظر درآمدی ذینفع نیست بنابراین تفاهم نامه ای بین ما و شهرداری آمل منعقد شد و براساس آن در50 درصد از درآمدهای خالص آرامستان سهیم هستیم.
حسن نژاد بیان داشت: پارک هلومسر در سنوات گذشته از طریق اداره منابع طبیعی با قرارداد 30 ساله به شهرداری آمل واگذار شد و تقریبا بیش از هشت سال به پایان آن مانده است و ما نمی توانیم آن را از اداره فوق بگیریم و منع قانونی دارد و منتظریم این روزها سپری شود و ما نیز با استفاده از نامه استاندار مبنی بر واگذاری پارکهای داخل محدوده و حریم به شهرداری های محدوده بتوانیم از مزایای آن استفاده کنیم و این پارک را در اختیار بگیریم.
وی با تاکید بر اینکه هرگونه ساخت و ساز بایستی با مجوز شهرداری باشد؛ خاطرنشان کرد: با توجه به ساخت و سازهای براساس ماده دو تعاریف محدوده و حریم شهر، هرگونه ساخت و ساز یعنی کنترل و صدور پروانه ساختمانی بایستی از شهرداری باشد و ما هم براساس این قانون جلوی کار شهرداری را گرفتیم و طی صورتجلسه ای در فرمانداری آمل شهرداری(آمل)، ملزم شده تمام حق و حقوق ساخت و سازهای غیرمجاز را که داخل این محوطه انجام داده به شهرداری امامزاده عبدالله پرداخت کند و یکسری ضمانت نامه هایی منوط بر اجرای این پروژه نیز باید در اختیار فرمانداری قرار بدهیم و با توجه به تعامل خوب بین بدنه شهرداری با مراجع بالادست، آن را قبول کردیم و اما حق و حقوق مردم این شهر پابرجاست.
شهردار شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، تصریح کرد: یکی از اقدامات شهرداری این بود که شهر امامزاده عبدالله (ع) را به عنوان شهر مذهبی اعلام کند لذا براین اساس مکاتبات آن انجام شده و در حال پیگیری هستیم که شهر امامزاده عبدالله(ع) به عنوان هفتمین شهر مذهبی معرفی شود همچنین با لطف خدا و با همت امام جمعه فاضل و انقلابی توفیق داشتیم امسال به عنوان شهر نمونه فرهنگی هم معرفی شویم.
حسن نژاد گفت: با توجه به اینکه آستانه مبارکه امامزاده عبدالله ثقل برنامه های فرهنگی است همواره شهرداری خود را ملزم به همکاری و همیاری با موسسات فرهنگی دانسته و به منظور رشد و توسعه فرهنگ مردم شهر، در مناسبات ملی و مذهبی نسبت به برگزاری جشن ها و مراسمات مذهبی اقدام نموده است و یکسری از برنامه ها نیز به صورت مشترک در اماکنی خارج از آستانه هم برگزار می شود.
وی بودجه سالجاری را ۲۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: بودجه پیش بینی شده برای سال 1400، حدود20 میلیارد تومان بوده است که از بدو ورود ما هفت میلیارد تومان محقق شده بود و تا پایان سال این رقم را به 25 میلیارد تومان افزایش دادیم که 82 درصد سهم پروژه های عمرانی و 18 درصد نیز هزینه های جاری بود. در سال 1401 بودجه تنظیم شده 23 میلیارد و پانصد بوده که 35 میلیارد تومان بوده که 78 درصد بحث پروژه های عمرانی و 23 درصد هزینه های جاری بوده و بر اساس سیاست گذاری تدوین شده در شورای شهر قرار بر این شد ما از سهم هزینه های جاری بکاهیم و به سهم پروژه های عمرانی اضافه کنیم و در سال 1402 پیش بینی ما 28 میلیارد تومان بود که نزدیک به 23 میلیارد تومان محقق شد و انشاالله تا پایان سال جاری بودجه 35 میلیارد تومان محقق پیدا کند که سهم پروژه های عمرانی تا این لحظه 84 درصد بوده و سهم پروژه های جاری 16 درصد می باشد.
حسن نژاد در پایان ضمن قدردانی از تلاش و حمایت اعضای شورای شهر در پیشبرد اهداف گفت: اعتقادم بر این است اگر اتفاق خوبی در شهر امامزاده عبدالله افتاده یقینا از همدلی و اتحاد در داخل بدنه شورای شهر و پرسنل خدوم شهرداری است چنانچه همه آنها پای کار هستند و خیلی از جاها از من شهردار جلوتر هستند و تا به امروز پس از ارایه طرح بلافاصله در اولین جلسه مطرح و با آن موافقت نیز می شود.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله (ع) نیز در ادامه گفت: شهر امامزاده عبدالله(ع) از تجمیع سه روستای اسکومحله، کاسمده و اسپند در سال 91 تبدیل به شهر شد و با توجه به اینکه شهر نوپایی است نیاز به پیگیری و رسیدگی بیشتری دارد.
نصرالله فضلی بیان داشت: محدوده شهر ابتدا به ساکن 425 هکتار بسته شد و در سال 93 و به همین ترتیب سه و نیم برابر این محدوده جزو حریم شهر امامزاده عبدالله است.
وی ضمن تقدیر از تلاش و پیگیری های شهردار و شورای شهر آمل در خصوص زیرگذر روبروی پست الغدیر؛ تصریح کرد: عملا شاهد گلوگاهی روبروی پلیس راه قدیم آمل در روستای درازان هستیم که روزانه ایجاد ترافیک می شود و تردد برای مردم خصوصا کارکنان شهرک صنعتی یا کارخانجات دیگر و خیابان هراز به سمت شهرستان بسیار مشکل است لذا خواهشمندیم سرعت بیشتری به ساخت زیرگذر بدهند تا مشکل ترافیک حل شود.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) به بلاتکلیفی پروژه مجموعه ورزشی کاله اشاره کرد و گفت: چندین سال است که پروژه مجموعه ورزشی کاله بلاتکلیف مانده و اینطور که پیش می رود اسکلت و ساختمان آن تا زمان بهره برداری مستهلک خواهد شد.
فضلی افزود: با گذشت پنج سال از اجرای زیرگذر اکسین اما هنوز به بهره برداری نرسید و اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای و راه و شهرسازی این پروژه را رها کردند و معلوم نیست عاقبتش به کجا خواهد کشید.
وی از احداث بلواری از ورودی فرآورده های گوشتی کاله تا روبروی جایگاه گاز جمشیدی با چراغهای روشنایی خبر داد.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) کرد: درآمدی را که شهرداری از حریم کسب می کند به نوعی باید درصدی را نیز در حریم و زیباسازی و ورودی شهر هزینه نماید لذا براین اساس شهرداری و شورای شهر به این نتیجه رسیدند که درآمد حاصله را در آنجا هزینه کنند.
فضلی استقرار پلیس راه محمدآباد را موجب ترافیک دانست و عنوان کرد: پلیس راه محمدآباد برای ساکنین روستاهای محمدآباد و رزکه در زمان انسداد راه مشکل ایجاد می کند و عملا حتی ساکنین شهر امامزاده عبدالله گاها باید ساعتها در ترافیک بمانند تا به محل سکونت خود برسند که در خصوص رفع مشکل پیگیری های لازم انجام شد و انشاالله پلیس راه جابه جا خواهد شد.
وی افزود: طبق توافقات شهرداری و شورای شهر بر آن شدند تا میدان روبروی بیمارستان امام خمینی(ره) را مورد مطالعه قرار بدهند و طی نشستی با دانشگاه شمال و شهرک صنعتی قرار بر این شد کار مطالعاتی، نقشه برداری و توپو گرافی را دانشگاه شمال با توجه به اینکه نیروهای ترافیکی داردکارش را انجام بدهد و در این کار سهیم و دخیل باشد که الحمدالله همه اینها انجام شد و به زودی شورای ترافیک جلسه ای را بابت تعیین تکلیف خواهد گذاشت البته ضمنی موافقت شد اما در شورای ترافیک باید مطرح شود.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) با بیان اینکه تقاطع شهر امامزاده عبدالله فاقد روشنایی است؛ خاطرنشان کرد: چراغ روشنایی تقاطع امامزاده عبدالله تا ورودی شهر، بخاطر پوشش جنگلی تاریک و خوف انگیز است و برای تردد در شب خصوصا هنگام بارندگی دید کافی وجود ندارد و باتوجه به اینکه مدیریت پارک هلومسر به نوعی در اختیار شهرداری آمل است پیمانکار باید پای کار بیاید و روشنایی مسیر را تامین نماید.
فضلی تصریح کرد: پرداخت ارزش افزوده براساس سرانه به شهرها با توجه به جمعیت 7 هزار نفری شهر امامزاده عبدالله و در مقایسه با شهرهای بزرگ قابل مقایسه نیست انجام نمی شود و در حالی که وجود رودخانه، جنگل و چشم انداز طبیعی بویژه وجود آستانه امامزاده عبدالله از ظرفیت های مثبت شهر امامزاده عبدالله می باشد اما متاسفانه به دلیل عدم توجه مراکز تولیدی مستقر در شهرک صنعتی به لزوم حفظ محیط زیست، در حال نابودی است و شهروندان از کمترین بهره مندی برخوردارهستند.
وی با تاکید بر وجود خطر جدی سلامت مردم و عدم همراهی دستگاهها گفت: در بحث آلایندگی درصدی از آن باید به شهرهای همجوار خصوصا شهر امامزاده عبدالله اختصاص پیدا کند که متاسفانه محیط زیست شهرستان آمل به عنوان متولی هنوز کارخانه ای را به عنوان آلاینده معرفی نکرد و ما هر ساعت روز اگر به شهر امامزاده عبدالله مراجعه کنیم و به نوعی اگر از بالا ببینیم همیشه غباری بر آسمان شهر سایه انداخته و سلامت مردم در خطر جدی است.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) گفت: وجود کمربندی اتصالی محور هراز به ضلع غربی شهرستان آمل، محور چمستان و نور که باعث شده تا علاوه بر رفت و آمد هماستانیها، گردشگران و مسافران زیادی از شهر امامزاده عبدالله تردد داشته باشند متاسفانه فقط یک اسم را با خود یدک می کشد و در واقع همان جاده بین شهری با عرض 10 متر آسفالت برای رفت و برگشت است و تملکش انجام شد و غیر از یک نقطه در کنار میدان لیتکوه عملیات اجرایی انجام نشد و به همین بسنده کردند که شایسته این مردم نیست.
فضلی شهر امامزاده عبدالله را دارای پتانسیل بالایی دانست و افزود: محدوده مصوب شهر امامزاده عبدالله در سال 93 توسط استاندار وقت رسما به شهرداری امامزاده عبدالله ابلاغ شد و یک نقشه ای هم در اختیار شهرداری قرار دادند که در همان محدوده فعالیت کند. متاسفانه این محدوده در سال 97 زیر سوال رفت و باتوجه به اینکه شهر امامزاده عبدالله دارای پتانسیل بالایی است و به جهت وجود امامزاده جلیل القدر، زائران و مسافران زیادی از اقصی نقاط کشور به اینجا مراجعه می کنند و از طرفی بزرگترین مجموعه شهرکهای صنعتی در مجاورت شهر قرار دارد و دانشگاههای توحید و شمال هم از دیگر ظرفیت های آن است و حضور همه اینها و نرخ رشد این شهر بالطبع بالا خواهد بود براین اساس در مرحله اول محدوده 425 هکتار به 475 هکتار افزایش پیدا کرد، سال 97 با توجه به اینکه 50 هکتار در سال 96 به محدوده ما اضافه شد باز مجددا یک حرکتی را انجام دادند و نه تنها 50 هکتار را از دست دادیم 80 هکتار از محدوده مصوب شده و ابلاغ شده هم هنوز قطعی نشده و بدون تکلیف مانده است و طرح هادی شهری ما هم مصوب نشده لذا پیگیر هستیم تا به تحقق برسد با توجه به اینکه در ان محدوده توافقاتی هم با مالکین داشتیم که بنا به قولهای داده شده قرار است به محدوده ما اضافه شود.
وی به حریم شهر امامزاده عبدالله اشاره کرد و گفت: در سال 97 قسمتهایی به حریم شهری اضافه شد که روی آن کار می کنیم در حالی که حریم در سال 95 به ما ابلاغ شد و اصلاحیه ای هم داشت که در بحث حریم مشکلی پیش نیامد و کما فی السابق حریم را حفظ کردیم اما عمده مشکل در محدوده است و باتوجه به اینکه جوانان منطقه با فروش طلا و زیورآلات همسرشان زمین خریدند، متاسفانه با خروج از محدوده مواجه شدند که امیدواریم با برنامه ریزی مدون این موضع را نیز محقق کنیم.
دیگر عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع)، مهمترین وظیفه شورا ها را انتخاب شهردار اصلح دانست و گفت: مهمترین وظیفه شوراها انتخاب شهردار است، شورای انتخابی شهر امامزاده عبدالله هم باتوجه به این وظیفه مهم، تلاش خود را برای انتخاب شهرداری اصلح، برای آبادانی این شهر آغاز کردند و تا به امروز به گونه ای پایه گذاری شد که بحث سلامت و صداقت و پاکدستی هم از ارکان مهم آن بود و در این خصوص توفیقاتی نیز حاصل شد.
عباسقلی اسکویی از ملاک و معیارهایی در خصوص انتخاب شهردار اظهار داشت: علاوه بر درستکاری و سلامت در کار و اخلاق، دارای تجربه کاری در شهرداری، تخصص در شهرسازی، دیانت و تقوا، مدیریت قوی، مدرک تحصیلی مرتبط شغل، قدرت بیان و روابط عمومی بالا، داشتن برنامه های جامع و مدون و انگیزه بالا و… است که در این موارد تجربه کاری بالا، داشتن برنامه های مدون را می توان از مهم تربن گزینه های انتخابی بیان داشت و موفقیت های امروز حاصل انتخاب درست اعضای شورای شهر می باشد و علیرغم اینکه شهر کوچک بود و هرکدام برای خود کاندیداهایی را مشخص کرده بودند، به نحوی تحت فشار و با احترام به نظرات همه گروهها شخص اصلح را انتخاب می کردیم خوب عمل کردیم.
وی کاهش هزینه های غیر ضروری را مهم ترین اولویت شورا در راستای عدالت محوری نام برد و افزود: علیرغم کار زیاد در شورای شهر مهم ترین موضوع کاهش هزینه ها بوده و سعی نکردیم نیرویی اضافه کنیم که هزینه هایی به شهرداری اضافه شود بلکه تلاش ها بر این بود اعتبارات صرف پروژه های عمرانی گردد.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع)، با اشاره به زحمات ائمه جمعه در کشور به ویژه امام جمعه شهر امامزاده عبدالله بر نقش محوری امام جمعه تاکید کرد و اظهار داشت: ائمه جمعه همواره در شهرستانها به ویژه شهر امامزاده عبدالله نقشی محوری و مهم را ایفا کرده است و با توجه به ارتباطات و جایگاه دینی شان، مدیران کشوری و استانی را به این شهر مقدس آوردند و سرعت و شتاب بیشتری به کارها داده شد و در دوران مصائب و مشکلات، استوار و ثابت قدم بودند و توفیقات اخیر حاصل اقدامات ایشان در منطقه است و در واقع هرجا که روحانیت را محور قرار دادیم پیشرفت های خوبی حاصل شد.
اسکویی با تاکید بر حفظ بیت المال به دپوی شن و ماسه اشاره کرد و گفت: تخریب بستر رودخانهها، ناپایداری اراضی حاشیه رودخانهها، افزایش احتمال به وجود آمدن سیلابها، تغییرات مرفولوژی رودخانهها و از بین رفتن زیستگاه آبزیان از جمله آسیبهای ایجادشده است و شنهای بستر رودخانه آلیشرود در حال غارت است و کسی پاسخگو نیست.
وی تاکید کرد: برداشت غیرمجاز شن و ماسه از بستر رودخانهها جرم است و انتظار میرود متولیان امر با جدیت بیشتر بر این موضوع نظارت داشته باشند و با متخلفان طبق قانون برخورد شود.
عضو شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) خاطرنشان کرد: بحث قاچاق چوب به عنوان مطالبه مردمی مطرح می باشد و متاسفانه طبیعت این طلای سبز راحت بدست سودجویان و ذی نفعان غارت می شود و با توجه به بعضی اقدامات بازدارنده اما کافی نیست و باید بیشتر تلاش شود تا جنگل نابود نشود.
اسکویی گفت: در زمینه معادن با دو مقوله زیست محیطی و تخریب جنگلهای حاشیه معادن و علفزارها و چراگاههای دام روبرو هستیم که اضافه برداشت هم می شود و به راحتی در حال نابودی است و متاسفانه از این دست مشکلات در منطقه امامزاده عبدالله زیاد می باشد که امیدواریم رسیدگی شود.
وی در پایان همچنین با اشاره به همراهی و همدلی پرسنل در اجرای اهداف مدیریت شهری ادامه داد: امیدوارم با همفکری و همراهی پرسنل خدوم شورا و شهرداری امامزاده عبدالله، در راستای خدمت رسانی بیش از پیش به شهروندان گام برداریم.
امضای تفاهم نامه اجرای پروژه فیبرنوری شهرداری امامزاده عبدالله(ع) و مخابرات منطقه مازندران
تفاهم نامه اجرای پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها بین شهردار امامزاده عبدالله(ع) شهرستان آمل و مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران با حضور اعضای شورای اسلامی این شهر، فرماندار، نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه شهرامامزاده عبدالله امضاء و اسناد آن میان دو نهاد مبادله شد.
مدیرکل مخابرات مازندران گفت: در حوزه ارتباطات سال گذشته در شهرستان آمل اجرای طرح های توسعه مخابراتی و توسعه فیبرنوری در مسیرجاده هراز به طول ۱۵۰ کیلومتر اجرا شده و تعداد ۳۰ سایت تقویت آنتن تلفن همراه با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیز بهره برداری شده است.
علی نوروزی با تاکید بر اینکه شکل گیری شهر هوشمند نیازمند زیرساخت اصلی است؛ خاطرنشان کرد: در این سطح از اجرای فیبرنوری تاکنون در سطح استان و کشور هنوز به طور کامل اجرا و بهره برداری نشده است و کار اصلی فیبر نوری به منظور پایداری شبکه در این حوزه در سال گذشته انجام شده و درحال حاضر نیز در ۱۰ مسیر اصلی استان که نیاز به محرومیت زدائی بود نیز کار اساسی کردیم و تمام مسیر و شاهراه های اصلی که استان را به استانهای دیگر وصل می کرد فیبر را بردیم و برای ارائه خدمات به روستاها هیچ مشکلی نداریم.
وی با اشاره به اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها گفت: این پروژه از منظر تسهیل خدمت رسانی به مردم حائز اهمیت است و از این منظر شهرداری امامزاده عبدالله فارغ از هرگونه نگاه مادی برای تکمیل این پروژه آماده همکاری است.
مدیرکل مخابرات مازندران اظهار داشت: در حوزه شهر هوشمند و توسعه فناوری های پیشرفته همه شغل ها و اقتصاد با رشد هوش مصنوعی و به کارگیری هوش مصنوعی از جمله هوش مصنوعی درآینده نزدیک بسیاری از کسب وکارها و مشاغل را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد لذا باید از هم اکنون بستر و زیرساخت های آن در جامعه فراهم و راهی به جز این نیست که اقتصاد واشتغال دیجیتال را در زندگی روزمره باور کنیم.
نوروزی بیان داشت: هوش مصنوعی تاثیرات قابل توجهی بر اشتغال در درازمدت داشته و با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی بسیاری از مشاغل جای خود را به هوش مصنوعی خواهند داد.
وی خاطرنشان کرد: در پروژه امامزاده عبدالله(ع) حدود 20 کیلومتر توسعه شبکه و فیبرنوری درکل محدوده شهر امامزاده عبدالله اجرا خواهد شد و برای اجرای آن حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده و فرایند اجرای آن تا چند روز آینده شروع خواهد شد.
مدیرعامل شرکت مخابرات مازندران، از تکمیل و بهره برداری اجرای فیبرنوری و شهرهوشمند امامزاده عبدالله شهرستان آمل تا پایان امسال خبر داد و گفت: مشترکان خانگی، ادارات، نهادها و شرکتهای مستقر در محدوده شهر امامزاده عبدالله با اجرای این طرح، از اینترنت با سرعت بسیار بالا بهرهمند خواهند شد.
نوروزی از امامزاده عبدالله به عنوان نخستین شهر هوشمند مازندران نام برد و افزود: شهر امامزاده عبدالله نخستین شهر درمازندران است که اجرای فیبر نوری به منظورپیاده سازی نخستین شهر هوشمند استان خواهد بود.
باید فیبر نوری توسعه بیشتری پیدا کند/ باید به سمت ایجاد شهرهای هوشمند در آمل باشیم
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت: موضوع شهر هوشمند بسیار مهم و جزو کارهایی است که دنیا دارد در آن مسیر حرکت می کند.
ذات اله زارعی اظهار داشت: اگر شهر هوشمند به معنای واقعی خودش شکل بگیرد بسیاری از معضلات امروز در سطح جامعه نظیر ترافیک و مصرف انرژی بالا که ناشی از عدم مدیریت صحیح در مصرف انرژی است کاهش پیدا می کند و در نهایت شاهد امنیت عمومی بالایی در جامعه خواهیم بود . به گزارش پایگاه خبری صبح آمل نیوز، وی تصریح کرد: اجرای درست شهر هوشمند موجب می شود، متولیان امر و مسئولان مرتبط جامعه بتوانند با سطح جامعه و زیر ساخت های شهری یک تعامل مناسبی را برقرار کنند و درصورت تقاضا از سوی شهروندان به موقع مطلع و اقدامات مقتضی را به عمل بیاورند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل، گفت: کارهایی که در دنیا در حوزه شهر هوشمند اتفاق افتاد و در بسیاری از شهرها اقدامات موثری صورت گرفت و حتی در بعضی کشورها نیز به مرحله اجرا در آمد.
زارعی خاطرنشان کرد: تا تحقق و رسیدن به مرحله شهر هوشمند فاصله بسیار داریم و کارهای خوبی هم در این خصوص صورت گرفت و با اقداماتی که در طی همین مدت در سطح شهرستان اتفاق افتاد به نوعی زیرساخت های لازم در سطح شهرستان و بخشها برای یک شهر هوشمند مهیا شد.
وی با تاکید بر توسعه فیبر نوری خاطرنشان کرد: کارهای انجام نشده زیادی مانده و بایستی فیبر نوری توسعه بیشتر پیدا کند که با درایت خوب مدیران استانی در حوزه مرتبط در حال انجام است و پس از مهیا کردن زیرساخت های لازم، باید به سمت ایجاد شهرهای هوشمند در شهرستان باشیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل، گفت: اگر شهرها به درستی هوشمند شود دیگر نیازی به مراجعه حضوری مردم به ادارات و دستگاهها و صف های طولانی نیست و از طریق سیستم هوشمند می توانند با کارشناسان مرتبط ارتباط برقرار کنند و نیازهای خودشان را برطرف نمایند .
مقام عالی دولت در شهرستان آمل گفت: شهرهای هوشمند توانایی ارتباط سازنده با یکدیگر را دارند لذا اگر تمام شهرها در این مسیر قدم بردارند، شاهد تحول عظیم در ارتباطات در یک بستر یکپارچه خواهیم بود.
زارعی در پایان اظهار امیدواری کرد: امیدواریم که شهر هوشمند در آمل به مرحله اجرا در آید و به آنجائی برسیم که مردم عزیز ما از رفاه لازم در این حوزه برخوردار شوند.
همراهی اعضای شورای شهر امامزاده عبدالله(ع) با شهرداری در توسعه و آبادانی شهر بسیار حایز اهمیت است
امام جمعه شهر امامزاده عبدالله(ع) آمل، گفت: در عرصه توسعه شهری، شهر امامزاده عبدالله به عنوان شهر برتر نمونه فرهنگی سال ۱۴۰۱ مازندران انتخاب شد و انتظار می رود شهردار محترم المان های فرهنگی، تمثالهای مبارک شهدا و آنچه را که در عرصه فرهنگی نیاز است در برنامه های خودش برای سال 1403 قرار بدهد.
حجت الاسلام حسین حسین زاده برسمنانی به مصوبات شهرستانی و استانی اشاره کرد و افزود: براساس مصوبات، شهر مقدس امامزاده عبدالله باید به عنوان شهر مذهبی معرفی شود که شهردار در تهران پیگیر این ماجرا بوده که امیدواریم با حمایت فرماندار، نماینده مردم در مجلس، این شهر مذهبی هم به عنوان هفتمین شهر مذهبی کشور رقم بخورد.
وی افزود: تعامل، همراهی و همفکری اعضای شورای اسلامی شهر امامزاده عبدالله با شهرداری در پیشرفت و آبادانی امامزاده عبدالله تعیین کننده است
امام جمعه شهر امامزاده عبدالله(ع) تصریح کرد: باحمایت مخابرات استان، هوشمندسازی که نیاز این شهر بود نیز در حال انجام است.
حجت الاسلام برسمنانی اظهار داشت: هوشمندسازی در حوزه خدمات شهری، به عنوان یکی از حوزههای کلیدی شهرداریها کمرنگ است و باید توجه ویژهای به این حوزه داشته باشیم.
وی در پایان گفت: هوشمندســازی و نـگاه شرکتها و پژوهشگـــران حــوزه به باور کارشناسـان، یکی از ضرورتهای شهر امامزاده عبدالله بـا 7000 نفر جمعیت بهحســاب میآیــد.
هوشمند شدن شهر امامزاده عبدالله خدمت بزرگی است
نماینده مردم آمل در مجلس گفت: امروز خدا را شاکریم که با درایت امام راحل(ره) و مدیریت مقام معظم رهبری، در حوزه های مختلف به دستاوردهای بالایی رسیدیم و قدرت منطقه از آن ما می باشد.
رضا حاجی پور در حاشیه اجرای طرح فیبر نوری برای عملیاتی شدن نخستین شهر هوشمند در مازندران به خدمات ارائه شده در شرایط سخت اشاره کرد و گفت: در شرایط سخت تحریم و اقتصادی، انتقال فیبر نوری از آمل به بخش لاریجان با اعتباری باغ بر 220 میلیارد تومان صورت گرفت و شاید در نوع خودش بزرگترین پروژه در مازندران و کشور بوده است و این خدمت در راستای روان شدن ارتباطات بین مردم در حوزه های مختلف خصوصا در مناطق صعب العبور و کوهستانی انجام شد و به واسطه همکاری مدیران استانی و شهرستانی این خدمت به آمل رسید.
وی تصریح کرد: طرح هادی و آسفالت بیش از 90 روستای شهرستان آمل طی سه سال گذشته و در شرایط سخت اقتصادی با همت امام جمعه، شهردار و همراهی اعضای شورای اسلامی شهر امامزاده عبدالله(ع) انجام شد که خدمت بزرگی می باشد.
نماینده مردم آمل در مجلس به خدمت رسانی در حوزه مخابرات اشاره کرد و افزود: چندین دستگاه (BTS) برای رفع نقاط کور مناطق محروم و بخش های مختلف شهرستان آمل تهیه کردیم که هنوز نقاط کور زیادی داخل شهر آمل مانده است.
حاجی پور، هوشمند شدن شهر آمل را خدمت بزرگی دانست و عنوان کرد: شهر امامزاده عبدالله نخستین شهر در مازندران است که اجرای فیبرنوری به منظور پیاده سازی نخستین شهر هوشمند استان خواهد بود.
وی در پایان یادآور شد: افتتاح و بهره برداری پل هزار سنگر، استادیوم ورزشی، دانشکده پزشکی، ساختمان بزرگ پردیس تخصصی دامپزشکی شمال کشور، جراحی و آنژیوگرافی قلب و خرید سه دستگاه ام آی آر و سی تی اسکن اقداماتی بود که در این شرایط سخت و طی سه سال گذشته در شهرستان آمل عملیاتی و اجرائی شد.
1402/11/18