کنترل هوشمند سواحل دریای خزر از اول تیرماه

رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران با بیان اینکه ناجیان غریق از اول خرداد در ۵۵۰ نقطه در ۴۷۲ کیلومتر نوار ساحلی مازندران مستقر شدند، گفت: برای نخستین بار طرح ساحل امن و کنترل هوشمند سواحل دریای خزر از تیرماه رسما آغاز می‌شود.
کریمیان اظهار داشت: این طرح دو سال قبل با همکاری هیات نجات غریق و دانشگاه مازندران طراحی شده بود، اما به دلیل نبود بودجه امکان اجرا نداشت.
وی ادامه داد: اجرای این طرح با حمایت‌های استاندار مازندران و تامین منابع مالی به صورت آزمایشی آغاز شده است و به صورت رسمی از اول تیر آغاز می‌شود.
رئیس هیات نجات غریق و غواصی مازندران گفت: برای کنترل هوشمند سواحل دریای خزر دو نرم افزار ویژه ناجیان غریق و مسافران تهیه شده است که یک مونیتورینگ با ۶ پرسنل آن را به طور دائم نظارت می‌کنند.
کریمیان خاطرنشان کرد: گردشگران با استفاده از این نرم افزار به سمت مناطق امن و مکان‌هایی که قبلا برای شنا آماده سازی شده است هدایت می‌شوند.
وی ادامه داد: نرم افزار دیگری نیز روی تلفن ناجیان غریق که در طول سواحل مستقر هستند نصب می‌شود که هرگونه اتفاق در آب‌های ساحلی توسط اتاق کنترل به سایر ناجیان که در نزدیکی محل حادثه هستند اعلام می‌شود تا به سرعت برای نجات اقدام کنند.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، کریمیان گفت: روسای هیات نجات غریق شهرستان برای استفاده از این نرم افزار آموزش‌های لازم را فراگرفتند.

1402/3/30

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود