گسترش خشکه کاری برنج در مازندران


در راستای مقابله با کم‌آبی و مدیریت مصرف آب در اراضی کشاورزی و همچنین سازگاری با شرایط خشکی و بحران کمبود آب، خشکه کاری برنج تاکنون در ۴۶ هکتار اراضی از شالیزار‌های استان مازندران انجام شده که این روند همچنان ادامه دارد.
میزان مصرف آب در این اراضی از طریق نصب کنتور حجمی مورد سنجش قرار می‌گیرد و قابل مقایسه با اراضی شاهد است.
با حمایت‌های فنی و اعتباری جهاد کشاورزی و ترویج خشکه کاری برنج در شهرستان‌های شرق مازندران، شاهد رواج اجرای این مدل از کشت و کار برنج در این مناطق بوده و کشاورزان با فراگیری روش‌های آبیاری تناوبی به خشکه کاری برنج می‌پردازند.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران، برنج سفید حاصل از خشکه کاری از کیفیت خوبی برخوردار بوده و این روش کاشت برنج در کاهش هزینه‌های تولید نقش زیادی دارد.
مازندران دارای ۲۱۵ هزار هکتار شالیزار است که سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید تولید می‌کند.

1402/3/6

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :