ضعف مازندران در جذب گردشگر خارجی و جاذبه هایی که ناشناخته مانده اندک است

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: همه ساله و در ایام مختلف تعداد زیادی از هموطنان بواسطه وجود مناظر طبیعی جذاب از جمله جنگل و دریا به این استان سفر می کنند.
صادق برزگر افزود: فقط در نوروز امسال بیشتر از 20 میلیون نفر شب اقامت در مازندران ثبت شده که نشانگر جذابیت های موجود در استان است.
وی ادامه داد: به همان اندازه که مسافر و گردشگر از استانهای کشور به مازندران سفر می کنند شاهد حضور گردشگران خارج کشور نیستیم که این موضوع به عواملی مرتبط است که باید آنها را برطرف کنیم.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران در بیان تعداد کم حضور گردشگران خارجی در مازندران اعلام کرد: پارسال فقط 65 هزار گردشگر خارجی از این استان بازدید کردند.
برزگر گفت: همانطور که مازندران با وجود 2 هزار و 500 اثر میراثی بدلیل ناشناخته ماندن این ظرفیت ها، مسافران اندکی از این آثار دیدن می کنند و بیشتر بازدیدها از جاذبه های طبیعی جنگل و دریا است. در حوزه گردشگران خارجی نیز با همین وضعیت و البته فراتر از آن مواجه هستیم و آنها حتی شناختی از جاذبه های طبیعی استان ندارند.
وی ادامه داد: مازندران بیشتر به جنگل و دریا معروف و مشهور است و مناطق ییلاقی و خوش و آب و هوایی که در بالادست این استان قرار دارد بخش اعظمی از جاذبه های ناشناخته این استان بشمار می رود.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: اطلاع رسانی نشدن لازم و معرفی کافی در خصوص ظرفیتهای گردشگری مازندران باعث شده تا بدینگونه اقبال عمومی گردشگران خارجی را به این استان نداشته باشیم و با رفع این نقیصه می توانیم به کانون حضور گردشگر خارجی مبدل شویم.
برزگر به تجربه اطلاع رسانی در خصوص جاذبه های گردشگری مازندران به خارجی ها اظهار داشت: با معرفی این بخش از گردشگری کشور به خارجی ها، زمینه جذب و حضور گردشگران کشورها دیگر فراهم شده است.
وی خاطرنشان کرد: در همین زمینه حدود 40 بانوی جهانگرد قطری قرار است اوایل خرداد به مازندران سفر و در مدت اقامت خود از جاذبه های این استان بازدید کنند.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از ایرنا، مدیر کل میراث فرهنگی مازندران گفت: حضور این تعداد گردشگر قطری ارزآوری یک میلیون دلاری برای مازندران دارد که نشان دهنده ارزش و جایگاه گردشگری در کسب درآمد برای کشور است.

1402/2/30

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :