جشنواره‌های بومی محلی نقش مهمی در معرفی فرهنگ بومی هر منطقه دارند

معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش همراهی خانواده ها با فرزندان در جشنواره را یک اتفاق خوب دانست و گفت: مهم ترین و بزرگترین خیر جشنواره بومی محلی نوجوان مازنی همراهی خانواده ها بوده است که این مهم در این دوره و زمانه کمتر دیده می شود و این اتفاق بسیار مبارک رابطه بین پدر و مادر و فرزندان را تقویت می کند که این مهم ترین ویژگی این برنامه است.
به گزارش صبح آمل نیوز، اصغر باقرزاده در آئین تجلیل از برترین های اولین جشنواره استانی بومی محلی نوجوان مازنی که در مجتمع آموزشی شرکت نفت محمودآباد برگزار شد، از جمله اهداف برگزاری این جشنواره‌ها را معرفی فرهنگ بومی و محلی هر منطقه و ایجاد شور و نشاط در بین جوانان و نوجوانان عنوان کرد.
وی با ابراز رضایت از برگزاری جشنواره بومی محلی نوجوان مازنی گفت: استقبال خوب دانش آموزان در این جشنواره در مازندران، نشانگر موفقیت جشنواره است.
معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: رسوم و فرهنگ خاص هر منطقه برای خود مایه افتخار و مباهات می باشد و برنامه‌های فرهنگی، نسل امروز را متوجه آئین‌های اصیل گذشته می کند و زمینه ای برای حفظ و بقای فرهنگ می شود.
باقرزاده هویت را موجب تداوم فرهنگ، دین و ایمان دانست و اظهار داشت: آنچه که باعث حفظ مملکت، دین، وطن، اعتقادات و فرهنگ می شود هویت است و این همان ریشه می باشد که پایداری و استقامت را بقا می بخشد.
وی به ارکان هویت اشاره کرد و افزود: هویت به همه چیز معنی بخشیده و به آن قدرت داده اما ارکان هویت زبان است و آنقدر ارزش آن مهم است که برخی از هویت ها به زبان معرفی می شود.
معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در زمان نزول قرآن کریم، عرب شعر می گفت و زبان قوی داشت اما ریشه هایش محکم نبود در حالی که هویت فارسی محتوای خوب و مهمی داشته باشد ریشه های مستحکمی را بعد از مدتها به وجود می آورد.
باقرزاده گفت: جشنواره نوجوان مازنی از محتوای ویژه ای برخوردار بود و این از پخش کلیپ ها مشخص بود.
وی افزود: نوجوانان همواره در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند و برای رفع آن نیاز به ایجاد موقعیت فرهنگی مناسب می باشد و فرهنگ سازی زبان بومی و محلی در بین دانش آموزان جوان و نوجوان، نقش مهمی را در کاهش آسیب های اجتماعی خواهد داشت.
معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر ایجاد موقعیت اجتماعی سالم برای نوجوانان خاطرنشان کرد: از ویژگی های خوب و منحصر به فرد این جشنواره ایجاد موقعیت اجتماعی و فرهنگی با داوری و رقابت سالم می باشد تا نوجوانان بتوانند با حضور خود و ارائه آثار ابراز وجود کنند و پس از نقد و بررسی و داوری این مهم موجب رشد و بالندگی آنها شود.
باقرزاده در پایان تقدیر از خانواده های شهدای مدافع حرم و دفاع مقدس در جشنواره را مهم ترین بخش دانست و گفت: شهدا الگوی بسیار شایسته و مناسبی برای تربیت اسلامی نوجوانان عزیز به عنوان فرزندان این خاک و بوم می باشند و امیدواریم جشنواره هایی با این شکل و محتوا آن هم در سطح ملی برگزار شود.

1402/2/7

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

گفتگوی اختصاصی صبح آمل با خانم مهندس سمانه هندویی معاونت مالی و اداری شرکت های گروه هندویی و عضو هیئت امنای شهرک شهدای تشبندان محمودآباد: واقعیت این است که در دنیای امروز ‌ صدای مردان چنان بلند شده است که گاهی، شاید برای ایجاد تعادل، باید از مردها خواست تا کمی سکوت کنند تا صدای زنان موفق دنیا بهتر شنیده شود