مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران:
زمان رسیدگی به پرونده کارگران و کارفرمایان مازندران ۳۴ روزه شد
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: زمان رسیدگی به پروندههای کارگران در این استان طی سال قبل به ۳۴ روز رسید.
علی باقری در دیدار تشکلهای کارگری با نماینده ولی فقیه در مازندران به نقش کارگران در توسعه اقتصاد جامعه اشاره کرد و گفت: کارگران رکن اساسی رشد تولید در خط مقدم جنگ اقتصادی هستند.
وی افزود: مقرر شد در این هفته واحدهای تولیدی و کارخانجات از کارگران نمونه تجلیل کنند تا منزلت کار ارتقاء پیدا کند.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران آموزش و مهارت آموزشی با کمک سازمان فنی و حرفهای، تشکیل تعاون و تعیین و تکلیف واحدها و تعاونیهای راکد را از برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای سالجاری عنوان کرد و افزود: همه این موارد میتوانند در ایجاد و حفظ اشتغال کمک کنند همچنین با کمک تعاون و بخش خصوصی میتوان اقتصاد را مردمی سازی کرد.
باقری به وجود ۱۱۷ هزار واحد تولیدی در استان مازندران اشاره کرد و گفت: ۲ میلیون بیمه شده در استان مازندران وجود دارند که یک میلیون آنها مشمول قانون کار هستند.
وی به فعالیت ۷۰۰ تشکل در استان مازندران اشاره کرد و افزود: این تشکل های کارگری و کارفرمایی به منظور ساماندهی کردن مشمولان قانون کار و رسیدگی به امور صنفی تشکیل شده است.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران به بهبود فضای وضعیت کسب و کار اشاره کرد و ادامه داد: مازندران در ایجاد اشتغال از کارنامه بسیار خوبی برخوردار است، سال قبل در طرح زیست بوم یکمیلیون اشتغال در کشور سهم مازندران ۵۳ هزار و ۷۰۰ نفر بود که مازندران توانست ۱۲۰ درصد برنامه را اجرا کند.
باقری به فعالیت ۴۹ کاریابی در استان مازندران اشاره کرد و افزود: سال قبل ۴ هزار و ۸۰۰ شغل توسط این کاریابیها ایجاد شد.
وی با بیان اینکه ۳۵ مراکز مشاوره وکارآفرینی در استان مازندران وجود دارد افزود: این مراکز نخبگان، فارغالتحصیلان بیکار را به سوی کارآفرینی هدایت میکنند.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در حوزه روابط کار و حفظ اشتغال مازندران رتبه دوم را کسب کرده است.
باقری افزود: ۱۷ هزار و ۵۲۵ مورد نظارت بر حسن اجرای روابط کار در واحدهای تولیدی سطح استان صورت گرفته است.
به گزارش صبح آمل نیوز و به نقل از ایلنا، وی با بیان اینکه رسیدگی به دعاوی بین کارگر و کارفرما از ۵۴ روز به ۳۴ روز رساندیم، افزود: سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل توانستیم آمار مقرری بگیران را به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر کاهش دادیم.
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: ۱۴ هزار مورد پرونده سخت و زیان آور سال گذشته بررسی شد.
1402/2/5