معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل:
میدان هزار سنگر تا ۲۲ بهمن بازگشایی می شود
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل
رسانه را حلقه اتصال حاکمیت و مردم خواند و گفت: رسانهها در عرصههای مختلف شهرستان ورود و قلم می زنند اگرچه امروزه در شرایط بسیار سختی با وجود جنگ شناختی قرار داریم. به گزارش صبح آمل، دکتر سید عباس حسینی
با تاکید به ضرورت پاسخگویی مسؤولان به مردم اظهار داشت: باید اقدامات اساسی و سازنده مسؤولان اطلاعرسانی دقیق و صحیح شده و مردم از خدمات خدمتگذاران خود مطلع شوند و در این میان، اصحاب رسانه بازوان توانمند و حلقه وصل مردم با مسؤولان و حاکمیت هستند تا حرف مردم را به مسؤولان برسانند و هدفگذاری حاکمیت را به مردم اعلام کنند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته در حوزه فرهنگی شهرستان با بیبرنامگی مواجه بودیم و امروزه با تغییرات و تحولات زیرساختی مثبت روبرو هستیم، بیان کرد: ساختمان نگهداری کودکان کار در آمل ماهها بدون استفاده مانده بود و گرمخانه این شهرستان هم از لحاظ زیرساختی و امکانات بیش از ۱۰ ماه تجهیز شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل تحرک و پویایی در سطح شهرستان را مهم دانست و گفت: شناسایی بر ظرفیت اجتماعی و توجه ویژه با برپایی نشست نخبگان و اندیشمندان شهرستانی انجام می شود تا جامعه ای پویا داشته باشیم.
حسینی افزود: در حوزه بازآفرینی شهری به عنوان مصدر و مرکز قشر آسیب توانستیم رتبه یک استان را به آمل اختصاص دهیم و سعی کردیم در حوزه مشکلات بافت آسیب به صورت زیر ساختی واصولی بتوانیم این حوزه را حل کنیم و از حالت روزمرگی فاصله بگیریم.
وی تصریح کرد: در حوزه فرهنگی شهرستان با بیبرنامگی مواجه بودیم و امروزه با تغییرات و تحولات زیرساختی مثبت روبرو هستیم و با توجه به اینکه ساختمان نگهداری کودکان کار در آمل ماهها بدون استفاده مانده بود لذا گرمخانه این شهرستان هم از لحاظ زیرساختی و امکانات بیش از ۱۰ ماه تجهیز شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل در ادامه گفت: برای نخستین بار در قالب تفاهمنامه چندجانبه در این دو بخش وظیفه مندی ایجاد شد ولی به دلایلی به بهره برداری نرسید البته مسؤولان امر قول مساعد دادند در روزهای آینده پس از انعقاد قرارداد با برنده مناقصه گرمخانه را بهرهبرداری کنند.
حسینی تصریح کرد: میدان هزار سنگر تا ۲۲ بهمن بازگشایی خواهد شد، همچنین آسفالت ۱۱ هزار متر آسفالت با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد در سطح شهرستان، گازرسانی۴ روستا در لاریجان و شروع فاز دو گازرسانی از جمله اقدامات صورت گرفته می باشد
وی تصریح کرد: برای سال ۱۴۰۲ پروژه مسکن ملی ۵۸ واحد با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتیم و ۱۴ قطعه بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان به مردم واگذار خواهد شد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل با بیان اینکه ۸۰ درصد صادارت مازندران در آمل است، عنوان کرد: حضور سرمایهگذاری ۱۱۵ هزار همت را طی سفر روسها به آمل داشتیم، ایجاد فضای عمومی کسب وکار به شکل گفتمان، اشتغال در ثبت سامانه رصد در قالب ارائه تسهیلات و ایجاد ۶ هزار اشتغال و ۲۶۲ مجوز یک سال اخیر از جمله کارهای انجام شده در این شهرستان است
حسینی گفت: متاسفانه حجم بالای پذیرندگی قشر آسیب از سطح استانهای دیگر در شهرستان آمل وجود دارد که به عنوان یک تهدید است و حجم انتقال پرونده های کمیته امداد و بهزیستی از استانهای دیگر به این شهر آسیب جدی محسوب می شود و این گروهها، شهر آمل و استان مارندران را به عنوان یک هدف در بحث زیست انتخاب کردند.
وی با تاکید به توجه بیشتر به حوزه بانوان عنوان کرد: کافه مخصوص بانوان به عنوان اولین کافه کتاب در استان مازندران راه اندازی شد همچنین دو کافه تخصصی کسب و کار را شکل دادیم تا در این تغییر سبک زندگی که به نوعی نسل جدید به سمتش می رود و زیست در کافه ها هست بتوانیم یک اثرگذاری جدی را تعریف کنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل از تهیه زمین مورد نیاز برای ساخت کارخانه زباله سوز نیز خبر داد و گفت: محل دپوی زباله عمارت در شهرستان آمل به یک چالش مهم زیستی محیطی تبدیل شده است که متاسفانه نتوانستیم در این مدت زمین مورد نیاز برای ساخت کارخانه زباله سوز را تهیه و در اختیار سرمایهگذاران قرار دهیم.
متاسفانه زباله شهرستان آمل و چند شهرستان همجوار بیش از سه دهه در منطقه عمارت واقع در۳۰ کیلومتری بیرون از شهر در مسیر جاده هراز دپو و دفن میشود که با وجود محدودیت برای انتقال زبالههای شهرستانهای همجوار از حدود ۵ سال گذشته دیگرگنجایش زبالههای شهرستان را ندارد.
1401/11/3