نظر به اهمیت تغذیه صحیح و سالم دانش آموزان و آحاد جامعه، در حاشیه برنامه های هفته گرامیداشت روز جهانی معلولان، جشنواره غذای سالم در مدرسه دخترانه داعی الاسلام شهرستان آمل برگزار شد.
مدیرعامل انجمن معلولان توانای شهرستان آمل در حاشیه این برنامه با اشاره به اهمیت تغذیه سالم و فواید غذاهای بومی محلی در ارتقاء شاخص های سلامت گفت: جشنواره غذاهای سنتی و محلی با شرکت بانوان سرپرست خانواده در مدرسه دخترانه داعی اسلام برگزار و با هدف احیای غذای سالم ، ساده و در دسترس برگزار شد.
به گزارش صبح آمل ماهرخ نائیج، با اعلام این خبر گفت: در این جشنواره تعدادی از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش با پختن غذاهای محلی نظیر آش رشته، آش دوغ، ماکارونی، کشک بادمجان، نان محلی، کیک، عدس و… به رقابتی دوستانه در محیطی شاد و صمیمی پرداختند.
وی هدف از برگزاری این جشنواره را علاوه بر ایجاد شور و نشاط اجتماعی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم دانست و اظهار داشت: فرهنگ سازی در خصوص توجه به تغذیه سالم و لزوم احیای سنت های بومی و محلی از دیگر اهداف این جشنواره است و امید می رود در راستای اجرای چنین برنامه هایی زنان سرپرست خانوار و مددجویان بتوانند استقلال و عزت نفس خویش را بیش از پیش حفظ نمایند و زمینه بازتوانی و اشتغال خویش را فراهم کنند.
مدیرعامل انجمن معلولان توانای شهرستان آمل تصریح کرد: مصرف غذاهای سنتی و سالم به سبب سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم، قیمت ارزان و در دسترس بودن می توانند جایگزین مناسبی برای فست فودها و غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی باشند.
نائیج در پایان ضمن قدردانی از همکاری صمیمانه خانم بابایی مدیر مدرسه داعی اسلام گفت: هدف از این جشنواره شناساندن غذای بومی و محلی و ترویج این نوع غذاها به عنوان تغذیه سالم و یکی از عوامل مطرح در سلامت همشهریان خصوصا دانش آموزان عزیز و به منظور ایجاد فضای رقابتی سالم و با نشاط و با هدف ترویج سنتها و فرهنگ تغذیه سالم برگزار و با استقبال بی نظیر دانش آموزان مواجه شد که موجب دلگرمی شرکت کنندگان گردید.
1401/9/14