برای یک کار حرفه ای نباید دچار بد اخلاقی یا بی اخلاقی شویم
توسعه فعالیت حرفه ای در حوزه خبر و رسانه مد نظر ماست
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت: نگاه ویژه به حوزه خبر، رسانه و روابط عمومی یک بحث جدی است و اینکه ما دفاتر حکمرانی قائل به نگاه مردمداری هستیم و یکی از محورهای جدی این مسئله حضور پر رنگ خبرنگاران و رسانه ها می دانیم.
به گزارش صبح آمل، دکتر سید عباس حسینی در مراسم تجلیل از خبرنگاران که با حضور جمع کثیری از فعالین حوزه خبر و مدیران ادارات شهرستان آمل برگزار شد، اظهار داشت: قطعا توسعه فعالیت حرفه ای در حوزه خبر و رسانه مد نظر ماست و سه ضلع مردم، رسانه و دولت زیرساخت و پایه توسعه هستند.
وی افزود: رسانه های فاخر می توانند کمک جدی برای مسئولین و صدای گویای مردم شریف شهرستان و دسترسی بی واسطه آنها باشند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل تصریح کرد: مدیران و انتقال عملکرد آنها به مردم و حفظ و ایجاد آرامش و امید در سطح جامعه یکی از کارکردهای مهم رسانه هاست.
حسینی گفت: خبرنگاران قطعا سمبل تعهد، وظیفه شناسی و آگاهی بخشی و مطالبه گری هستند و ما باور داریم بزرگداشت روزخبرنگار که سمبل آن شهید صارمی گویای این مطلب است.
وی با بیان اینکه خبرنگاران سلامت فکری و فرهنگی جامعه را تضمین می کنند بیان داشت: خبرنگار متعهد وجدان بیدار جامعه است و همواره مباحث عمیق جامعه را می تواند انعکاس دهد و سلامت فکری و فرهنگی جامعه را تضمین می کند و می تواند کمک بزرگی در نظم بخشی به فضای عمومی جامعه باشد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل با تاکید بر شکل گیری کار حرفه ای خاطرنشان کرد: عرصه رسانه و خبر بسیار وسیع و متنوع است و قطعا نظارت و جهت دهی به این حوزه کار دشواری است اما آنچه مد نظر است اینکه کار تخصصی و حرفه ای در عرصه خبر و خبرگزاری و رسانه شکل بگیرد.
حسینی با تاکید بر اینکه نگاه اخلاق مدارانه باید همراه با اعتلا و عدالت باشد؛ گفت: مردم ولی نعمت ما هستند و در حوزه خبر وقتی قرار است خواسته های آنها را بیان کنیم قطعا باید جانب اهداف و انصاف را راعایت کنیم و نگاه اخلاق مدارانه باید همراه با اعتلا و عدالت باشد تا از دایره خارج نشویم.
وی افزود: برای یک کار حرفه ای نباید دچار بد اخلاقی یا بی اخلاقی شویم و خدای ناکرده به آبروی نظام و آرامش اجتماع و اعتبار عمومی شهروندان صدمه بزنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان آمل گفت: رسانه به عنوان عنصر چهارم و شاید بزرگترین و قوی ترین عنصر در بحث دموکراسی و شنیدن حرف مردم می تواند بستر توسعه باشد و این باور ماست و معتقدیم ایجاد توسعه در سطح شهرستان، آن جایگاه ویژه ای است که رسانه ها می توانند در این برهه داشته باشند.
حسینی اظهار داشت: دستگاهها با تولید محتوا از ظرفیت خبرنگاران و خبرگزاریها استفاده کنند و بابت تک تک کارها قطعا به مردم و خبرنگاران و خبرگزاریها پاسخگو باشند و مسائلی که مطرح می شود با یک رویکرد حرفه ای باشد و خدای ناکرده خط نشود.
وی در پایان در خصوص محیط زیست گفت: در حوزه محیط زیست با هیچکس شوخی ندارم و باور ما بر این است که سرمایه اصلی مازندارن محیط زیست است و اگر خدشه ای به آن وارد شود جبران ناپذیر است و اگر فعالیتی بخواهد به محیط زیست آسیب بزند قطعا با آن فعالیتی که دارد به توسعه پایدار و محیط زیست ضربه وارد می کند ولذا باید برخورد مناسبی صورت بگیرد.
27مرداد1401