رئیس شورای اسلامی شهر آمل با اعلام این مطلب گفت: آمل رتبه نهم را در بین شهرداری ها دارد و تعداد پرسنل ها نیز مشخص است اما تعداد زیادی از افراد، بالاتر از ظرفیت شهرداری جذب شدند و عملا ماهی هفت میلیارد حقوق اضافی پرداخت می شود و این بودجه عمرانی است که باید برای المانها، تیر برقها، آسفالت، بازگشایی معابر و خرید املاک و … دارد هزینه شود.
به گزارش صبح آمل،حسن مجیدی کیا در آخرین نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه که با حضور تعدادی از اعضای شورای اسلامی شهر برگزار شد با اعلام اینکه بودجه محقق نشد؛ اظهار داشت: وضعیت عمومی کشور به لحاظ عمرانی در دولت گذشته به خاطر تحریم پایین بوده و این همه چیز را تحت تاثیر خودش قرار داده و باید تلاش کنیم بودجه را تحقق ببخشیم و حقوق را به موقع پرداخت کنیم و این منوط به اخذ بودجه می باشد و زمانی که نتوانیم بودجه را محقق کنیم طبیعتا کارهای عمرانی هم تحت تاثیر قرار می گیرد و عملا کشوری که باید صادر کننده قیر باشد وضعیتش طوری می شود که شهرداران رقابت می کنند و در سالجاری مطمئنا تمام تلاش مان را می کنیم که وضعیت بهتری را داشته باشیم و شورای ششم باید در بحث عمرانی کارهای بزرگتری را انجام بدهد.
وی به رشد کاریکاتوری شهر اشاره کرد و افزود: بحث توسعه را بنده قبول ندارم و شهر کاریکاتوری رشد پیدا کرد و باید به سمت توسعه متوازن برویم.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل تصریح کرد: بیش از یک دهه در محدوده و طرح جامع تفصیلی تغییرات محسوسی نداشتیم و برای جلوگیری از ترافیک، تجمعیع مراکز درمانی و ادارات باید در محدوده و حاشیه شهر قرار گیرد.
مجیدی کیا همچنین گفت: در بحث بلندمرتبه سازی باید حریم و محدوده تغییر کند تا بلندمرتبه سازی به بیرون از شهر انتقال یابد.
وی خاطرنشان کرد: در بحث هسته مرکزی شهر کار دارای نواقصی هست اما وقتی از یک پروژه صحبت می کنیم نقل یک موضوع رویایی نیست و کار با ریزمترها آماده و برای مناقصه رفت و انشاءالله برای۱۴۰۱ اجرای هسته مرکزی و پیاده روسازی استارت می خورد.
۲۵اسفند۱۴۰۰
#صبح_آمل
