Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

به علت گرانفروشی و کم فروشی 5 نانوایی در آمل پلمپ شد

مسئول غله و خدمات بازرگانی شهرستان آمل با تاکید بر تشدید بازرسی از واحدهای نانوایی،برخورد با فروش خارج از شبکه و گرانفروشی نان در فروشگاهها گفت:نطارت بر واحدهای نانوایی باید اثربخش و تاثیر آن در بین مردم ملموس باشد.
به گزارش صبح آمل،اسماعیل یزدانی نظارت بر کیفیت ارد و نان را یک وظیفه شرعی عنوان و تاکید کرد:مردم نیازمند توجه در این حوزه هستند بنابراین باید نظارتها تشدید شود.
وی افزود:طرح تشدید و نطارت از واحدهای خبازی از اول فروردین تا ۲۰ فروردین از تعداد ۱۶۷ واحد بازرسی توسط اعضا کارگروه آرد و نان شهرستان و تعداد ۸۶ واحد توسط ۶ اکیپ استانی از خبازان انجام پذیرفت که جمعا تعداد ۲۵۳ واحد می باشد.
یزدانی گفت:در این بازرسی مشترک رصد و پایش از وحدهای نانوایی انجام و از ۷۹ پرونده تعزیراتی دستور پلمپ ۵ نانوایی متخلف صادر شد که عمده تخلفات صورت گرفته در وزن چانه نان و همچنین گرانفروشی بود که بیشتر توسط خبازان سنگگ صورت گرفت و نیز تعطیلات خودسرانه نیز بوده است.
مسئول غله و خدمات بازرگانی شهرستان آمل به مشکلات این حوزه اشاره کرد و گفت: عدم رقابت بین نانوایان،قیمت پایین نان و خروج نان به سمت دام از دیگر مشکلات است.
یزدانی کیفیت نان را در مواد اولیه دانست و افزود:حدود ۵۰ درصد کیفیت نان به کیفیت مواد اولیه شامل آرد،آب،نمک،مخمر،۱۷ درصد تجهیزات و ۳۳ درصد نیروی انسانی
مرتبط است.
وی تصریح کرد:عدم نرخ گذاری نان طی چند سال گدشته و گرانی آب،نمک،مخمر،بیمه،دستمزد،اجاره مکان،برق،گاز و … منجر به عدم اقتصادی شدن حرفه نانوایی و عدم استقبال این حرفه از سوی کارگران ماهر شده است.
۲۱فروردین۱۴۰۱
#صبح_آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :