استاندار مازندران:
اولویت اول دولت سیزدهم، رونق دادن به تولید داخلی و برداشتن موانع از سر راه است/ مازندران با وجود مواهب الهی نباید از معضل بیکاری رنج ببرد
استاندار مازندران در مراسم افتتاح 59 پروژه بخش کشاورزی از تولید به عنوان مولفه مهم قدرت در جهان امروز یاد کرد و گفت: اولویت اول سیاست دولت سیزدهم، رونق دادن به تولید داخلی، توسعه بخش کشاورزی و برداشتن موانع از سر راه آن است.
به گزارش صبح آمل، سید محمود حسینی پور از تولید به عنوان مهم ترین مولفه قدرت در جهان امروز یاد کرد و افزود : کشاورزان با نقش پر رنگ و بارزشان توانستند ۴۳ سال تحریم امریکا را خنثی و آن را محکم به سینه دیوار بکوبند و تحریمها را بیاثر و خنثی کنند.
وی با تاکید بر اینکه مدعیان انقلاب باید برای رونق تولید تلاش کنند؛ خاطرنشان کرد: تمام امکانات کشور باید در اختیار تولید کنندگان بخش های کشاورزی، صنعتی و گردشگری قرار گیرد و متناسب با رشد صنعتی کشاورزی در دنیا این صنعت را باید همانند این جوان آملی در مساحت کم منطقه روستایی رشد و تولیدات را افزایش دهیم.
استاندار مازندران افزود: انقلاب اسلامی در زمینه های علمی، نظامی، فرهنگی و دینی رشد کرده است ولی در حوزه اقتصاد عقب مانده است و مازندران با وجود این همه مواهب الهی از جمله داشتن دریا، جنگل و آب و هوای مناسب نعمات خدادای و امکانات فراوان نباید از معضل بیکاری رنج ببرد.
حسینی پور خواستار خروج از شیوه های سنتی و قدیمی کشت و کار در بخش کشاورزی استان شد و گفت: کشاورزی استان باید رفته رفته از حالت سنتی خارج بشود و به سمت تولیدات صنعتی کشاورزی برود که امروز کشورهای منطقه ما رقابت بسیار جدی در این حوزه دارند در غیر اینصورت با این پیشرفت تکنولوژی اگر از حالت سنتی تولید محصولات خارج نشویم از دیگر کشورهای منطقه عقب می مانیم.
