مدیرکل آموزش و پرورش مازندران:
باید فرزندانی را تربیت کنیم که در تراز انقلاب اسلامی باشند
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در آئین افتتاحیه دارالقرآن امام جعفرصادق (ع) شهرستان آمل گفت: باید تلاش کنیم فرهنگ قرآنی را در جامعه بیش از پیش توسعه دهیم.
به گزارش صبح آمل، علیرضا سعدی پور در افتتاح سومین دارالقرآن مازندران در آمل که با حضور مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، مدیر آموزش و پرورش آمل و تنی چند از مسئولین که با اهدای خیر آملی به بهره برداری رسید اظهار داشت: در هفته قرآن، عترت و نماز فعالیت خوبی در سطح استان داشتیم و آنچه برای ما بر مبانی تعالیم قرآنی مهم است، انسان در سند تعالی آموزش و پرورش داشته باشیم و امیدوارم بر پای سه منشور قرآن، عترت و نماز فعالیتهایی را که تدارک دیدیم اجرا کنیم و اقدامات خوب و ارزشمندی در اینجا داشته باشیم.
وی افزود: این سومین دارالقرآن مازندران در سال جاری است که (در کلاردشت توسط خیر، بهشهر و امروز در شهرستان آمل) افتتاح شد و با افتتاح دارالقرآن دخترانه امام جعفر صادق شهرستان آمل، تعداد این واحدها در استان به ۲۹ مرکز افزایش یافته است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به نقش با اهمیت قرآن در زندگی فردی و اجتماعی تاکید کرد: در عرصه قرآن نیازمند فعالیت های ترویجی هستیم و باید فرهنگ قرانی را بیش از پیش در جامعه توسعه و گسترش دهیم .
سعدی پور با تاکید بر اینکه اداره قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش یک برنامه پنج ساله در زمینه توسعه و ترویج فعالیت های قرانی طراحی و پیش بینی کرده است، تصریح کرد: محوریت مدرسه، فراگیری در عین اثربخشی و مشارکت و توسعه مشارکتی سه اصلی است که بر پایه آن برنامه ریزی جدی صورت گرفته و در حال اجرا می باشد.
وی با اشاره به اینکه زیربنای فرهنگ هر جامعه، مسائل تربیتی آن جامعه است، گفت: با توجه به فرهنگ غنی ایرانی اسلامی، باید بیش از پیش به امر تعلیم و تربیت فرزندان کشور توجه کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تصریح کرد: امروز رسالت ما در حوزه آموزش و پرورش بسیار مهم و حساس است و به استناد سند تحول بنیادین باید فرزندانی را تربیت کنیم که در تراز انقلاب اسلامی باشند.
سعدی پور استحکام پیوند خانواده را در تربیت دانش اموز مهم دانست و گفت: یکی از راه های تحقق اهداف سند تحول بنیادین، بیانیه گام دوم انقلاب و تربیت فرزندانی در طراز انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، استحکام پیوند خانواده های انقلابی با مدارس است.
وی با بیان اینکه برای ایجاد تمدن نوین اسلامی، جوانانی میخواهیم که «مؤمنانه و متعهدانه» در جهت محقق شدن این تمدن بزرگ حرکت کنند و نگاه انقلابی و روحیۀ انقلابی و عمل جهادی را به کار بندند؛ اضافه کرد: اگرچه محیط آموزشی، تأثیرات بسیار مهم و شگرفی بر روحیات و عقاید دانش آموزان میگذارد، ولی از جهت تربیتی اولین و قویترین محیطی که نقش سازندگی برای وی دارد، خانواده است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران بیان داشت: نگاهها و نگرشها را در شکوفایی استعدادهای بالقوه و تبدیل آن به بالفعل که معنا و مفهوم تربیت است حتما با همکاری و همیاری اولیای مدرسه و خانواده به عنوان رکن و اساس پی بگیریم.
سعدی پور در پایان با تاکید بر اینکه سیاست ما تقویت مراکز دارالقرآن برای توسعه فعالیتهای قرآنی است؛ خاطرنشان کرد: امیدواریم با اجرای سیاست تحول در فعالیت های قرآن، عترت ونماز بتوانیم گامی موثر برای گسترش ، تعمیق و ترویج فرهنگ قرآن، عترت و نماز در بین دانش آموزان برداریم.28آذر1400
