دكتر ابراهيم جوان مدير مسئول آزمايشگاه صنايع غذايي و آزمايشگاه همكار شبكه بهداشت آمل در صفحه خود نوشت:
بررسی ها نشان می دهد که متاسفانه برخی از مراکز پرورش قزل آلا به دور از چشم بازرسان و بخصوص در فصل های بهار و تابستان برای مقابله با یک نوع قارچ وانگل پوستی ماهی ، از یک نوع ماده سرطانزا به نام مالاشیت گرین د ر استخر های پرورش ماهی استفاده می کنند که متاسفانه مصرف این دسته از ماهی های آغشته به این ماده خطرناک امکان ابتلا به سرطان را به شدت افزایش می دهد. لذا توصیه میشود ماهی قزل الا را حتما از اماکن معتبر تحت نظارت سازمان دامپزشکی خریداری کنید. همچنین نظر به اینکه هم اکنون اجرای روش ها ی آزمون و تامین تجهیزات و مواد مورد نیاز برای شناسایی این ماده خطرناک در گوشت انواع ماهی ها با مشکلاتی مواجه است و همین موضوع انجام این تست ها را بعضاً غیر ممکن کرده است ،لذا تنها راه چاره ،تمرکز بر انجام و استمرار اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از مصرف احتمالی این ماد ه خطرناک در استخر های پرورش ماهی قزل الا می باشد.
27خرداد1400
