رضوی تولید کننده آملی:
بخاطر کرونا بیشتر مرغداران شاید تا مدتها توان تولید نداشته باشند
مهندس سید حمیدرضا رضوی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار صبح آمل، با اعلام این خبر گفت: شیوع کرونا و کاهش تقاضای خرید و از طرفی تعطیلی رستورانها و تالارها سبب کاهش تقاضای مرغ ها شد و وزن آن از ۳ به ۴.۵ کیلوگرم رسید.
وی اظهار داشت: با تولید سالانه دو هزار و ۵۰۰ تن مرغ سهم ۵ درصدی را در آمل داشتیم و تا قبل از شیوع کرونا ۵۰ درصد بازار مصرف استان از آن ما بود که بعد از شیوع این ویروس و تعطیلی رستورانها، مراکز اقامتی و پذیرایی شمار مسافران ورودی به استان نیز کاهش چشمگیری پیدا کرد.
این تولید کننده آملی بیان داشت: کرونا برای مرغداران ۳۰ درصد ضرر ایجاد کرد و حتی مرغدارانی که جوجه تولید می کردند نیز متحمل ضرر سنگینی شدند و جوجه را به قیمت ۲۰۰ تومان هم فروختند که ضرر صد در صدی داستند.
رضوی در ادامه خاطرنشان کرد: وضعیت فعلی ما با توجه به ظرفیت تولید دوره های قبل اکنون یک میلیارد تومان ضرر مالی داشتیم که برای یک مرغدار رقم خسارت بالایی هست.
این فعال صنعت مرغداری گفت: در شرایط کرونایی فقط بیشترین استفاده را کشتارگاههای مرغ بدست آوردند و بی رحمانه و یکطرفه اقدام به خرید از مرغدار نمودند و تا توانستند سردخانه ها را با قیمت ترکمنچای پر کردند.
وی افزود: پشتیبانی امور دام اخیرا شروع به خرید تولید مازاد نمود که باعث برگشتن قیمت مرغ به هر کیلو بین 7 تا 8 هزار تومان شد که تازه این قیمت تمام شده هر کیلو می باشد.
تولید کننده آملی گفت: اکثر مرغداران کارگر افغانی بکار می گیرند که با شیوع کرونا بیشتر کارگران افغانی از ایران رفتند که این موضوع باعث تشدید مشکلات مرغداران در شب سال نو و ضرر بیشتر آنها شد.
رضوی تصریح کرد: تا زمانی که مراکز گردشگری شامل هتل ها و رستورانها تعطیل باشند شرایط از این هم بدتر خواهد شد.
وی در پایان اظهار داشت:
با توجه به اینکه مازنداران قطب تولید مرغ گوشتی در کشور می باشد به علت کرونا و کاهش تقاضا از صادرات هم بازماند که باعث تجمیع مرغ در داخل استان شده است.
۹۹/۱/۲۴ فروردین صبح آمل
