Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

گفتگوی صبح آمل با اعضای هیئت مدیره اتحادیه رستوران و تالارداران آمل صنف پر اشتغال غذا و تالار آمل آسیب جدی دیدند


به گزارش خبرنگار صبح آمل،اعضای هیئت مدیره اتحادیه رستوران، غذاخوری، پیتزا، ساندویچ و تالارداران آمل امروز ۹۹/۱/۱۷ در جلسه فوق العاده خود جهت رسیدگی به درخواست های اعضاء مواردی را بررسي و مطرح نمودند.
مراجعات مکرر و تماس های اعضای اتحادیه همراه با نگرانی های شدید از تعطیلی واحدها و بیکاری کارگران، اعضای هیئت مدیره را بر آن داشت تا جلسه اضطراری را تشکیل بدهند که این دومین جلسه سال جدید بر مبنای ضرورت در خصوص ویروس کرونا دراین اتحادیه بود که امروز نوبت دوم آن تشکیل شد و در ۶ فروردین نوبت اول آن برگزار گردید.
رییس اتحادیه این صنف با بیان اینکه مشکلات بیکاری در این صنف به دلیل اشتغال بالایی که اعضای ما دارند بسیار زیاد است؛ گفت: نگرانی هایی در تامین سفره اعضاء وجود دارد به گونه ای که کارگران بیکار شده وحتی کارفرمایان ما برای گذران روزمره زندگی خود دچار مشکل شدند، بر این مبنا مقرر شد اطلاع رسانی در جهت دسترسی و استفاده اعضاء از تسهیلات و حمایت های ستاد ملی کزونا برای این قشر صورت بگیرد و یک نفر از هشت و نیم صبح تا یک بعدازظهر در محل اتحادیه تلفنی پاسخگوی سوالات اعضاء هست تا بتوانند با استفاده از حمایت هایی که دولت تعیین کرده حداقل مقداری از زیانها و مشکلات را حل کنند.
اعضای هیئت مدیره در گفتگو با خبرنگار ما اضافه کردند:هر چند بعضی از واحدها اجازه فروش غذاهای بسته بندی به صورت بیرون بر را دارند اما به دلیل جو حاکم در اذهان عمومی مردم استقبالی از فروش غذا صورت نگرفته و علیرغم اینکه بعضی از واحدها با رعایت مسائل بهداشتی اقدام به ارائه غذای بیرون بر می کنند اما فروش بسیار ناچیزی دارند و هیچکدام از اینها حتی نمی توانند هزینه روزمره خودشان را تامین کنند.
رییس اتحادیه با بیان این مطلب که برای ساماندهی این موضوع اقدام به تهیه لیست واحدهای مجاز که می توانند غذای بیرون بر ارائه بکنند و بر اساس فاکتورهای رعایت بهداشتی و بسته بندی مناسب و امکانات موجود تصمیم گیری شده اقدامات لازم صورت گرفته و این اسامی به اتاق اصناف اعلام گردیده است،همچنین واحدهایی که به صورت حضوری مشتری پذیرا بودند همچنان مطابق مصوبه ستاد کرونا و دستورالعمل های صادره تا اطلاع بعدي مجاز به فعالیت نیستند و علیرغم اینکه اعتقاد داریم مشکلاتی را برای اعضاء به وجود آورده ولی برای همراهی و رعایت مسائل بهداشتی که با جان مردم در ارتباط است موظف به رعایت آن هستند و فعلا از ارائه خدمات در هر نوع اجتماع چه تالارها و رستورانها خودداری می شود و هیچ یک از اعضاء فعالیتی در این زمینه ندارند.
رییس اتحادیه رستوران داران با بیان این مطلب که متاسفانه اجرای این موارد حمایتی و دستورالعمل های دولت کمی با کندی صورت می گیرد؛اذعان داشت:امیدواریم پیگیری هایی صورت بگیرد تا هر چه سریعتر نسبت به موارد اعلامی اقداماتی انجام شود و زودتر به نتیجه برسد که معیشت کارگران بیکار شده و کارفرمایان به خطر نیفتد و نگرانی ما معیشت در حال حاضر هست و تقاضای ما از مسئولین این است که هر چه سریعتر این روند حالت اجرایی را به خودش بگیرد.
اعضای هیئت مدیره این اتحادیه اعتقاد داشتند مواردی که به صورت حمایت اعلام شده متاسفانه اکثرا نامفهوم است و روند اجرایی آن بسیار دچار مشکل شده و تمام کارفرمایان این اتحادیه که “پیتزا،ساندویچ،رستوران،غذاخوری، تهیه غذا و تالارها” را در بر می گیرد مشکلات عدیده ای را در چهار بخش جلوی روی خود دارند؛
۱-وضعیت معیشت کارگرانی که در حال حاضر بیکارند۲-وضعیت معیشت خودشان۳-وضعیت هزینه های جاری محل کسبی شان شامل اجاره،هزینه های مصرفی و غیره۴-مشکلاتی که در قبال تامین کنندگان کالا را دارند و برای آنها تعهدات”چک” ایجاد شده و در حال حاضر نمی توانند از پس آن بر بیایند و در چهار بخش این مشکلات برای اعضای این اتحادیه وجود دارد و همانطور که در ستاد ملی کرونا و بررسی های دولت انجام شده این رسته جزو دسته هایی بوده که در درجه اول تا صد درصد به آنها آسیب وارد شده است، تصمیمات خوبی اتخاذ شده اما نیازمند این است که هر چه سریعتر به مرحله اجرایی برسد و در حال حاضر چون مدت زمان زیادی نگذشته یک مقدار آسیب ها دارد شکل خودش را بیشتر نشان می دهد و الان سفره های مردم و این رشته و صنف خالی شده و برای معیشت شان دچار مشکل شدند اگر حمایتی را که دولت همه را بلافاصله حتی در تعطیلات نوروز هم ابلاغ کرده هر چه سریعتر اجرایی شود حداقل از این دردها کاسته می شود.
رییس اتحادیه رستوران داران با بیان اینکه ما امسال به دلیل حساسیت موضوع دو جلسه فوق العاده هیئت مدیره برگزار کردیم تا بتوانیم مطالبات و به نوعی خواسته های اعضا را به گوش مسئولین بالاتر برسانیم؛اذعان داشت:جدای از این جلسات،هیئت مدیره و بازرس اتحادیه روزانه و حتی شبانه در ساعات غروب و شب در سطح شهر اقدام به بازرسی و بررسی واحدها می کند و اگر لازم باشد واحدهایی که تخلف داشته باشند و تعطیل نکرده باشند را به اماکن نیروی انتظامی معرفی می کند که تا کنون در دو نامه این معرفی انجام شده و بازرس اتحادیه به عنوان همراه دیگر مسئولین اجرایی در طول روز،غروب و شب همراهی می کند تا حداقل این مسائل اعلام شده بهداشتی رعایت شود و ازدحام و کار گروهی انجام نشود.٩٩/١/١٧نشريه. صبح آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :

<