سخنی با رسانه های آمل
لایه های ارتباطی را از مسئولین به بدنه جامعه بکشانیم
افشین لاریجانی
بیش از ۴۰روز از ورود ویروس منحوس گذشته است جهاد عمومی شکل گرفت، پرستاران و پزشکان و کادر درمانی در خط مقدم مبارزه با این پدیده شوم قرن بالاترین نمره را کسب کردند و جهاد مردمی و نهادها و دستگاه ها نیز در پشتیبانی خوش درخشیدند از جان مایه گذاشتند و آنچه تاکنون حاصل شد انداختن طناب بر گردن این ویروس با موفقیت انجام شد و لازم است مهار و رام شود که انشالله بزودی شاهد آن خواهیم بود هر چه از سپاسگذاری و قدردانی از دست اندرکاران و پشتیبانی کنندگان و کمک کنندگان بگوئیم کم است و وظیفه داریم آن را در تاریخ ثبت کنیم اما وظیفه ما رسانه ها به غیر از ثبت این موارد چیست!؟
۴۰روز در رسانه های مجازی آمل فقط یک موضوع دنبال می شود کادر بیمارستان ها و کمک کنندگان و انتشار عکس های یادگاری و فیلم های پر کردن بطری های محلول ضدعفونی!؟ آیا رسالت رسانه های ما همین است!؟ پس چشم بینا و کارشناسان رسانه ای کجا هستند که ابعاد اجتماعی و اقتصادی و حتی فرهنگی ناشی از ورود این ویروس منحوس را منعکس کنند.
امروز خبرنگاری از کارگاه ماسک و روپوش عکس و فیلم و خبر منتشر می کند بلافاصله پشت هم این ها با چهره های خبری دیگر منتشر می شود هیچ ایرادی نیست و وظیفه رسانه ها است که با قلم خود منتشر کنند و موجب تشویق دیگران برای کمک شوند و تلاش ها را ثبت و اطلاع رسانی کنند اما ابعاد مخرب اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی را چه کسانی باید گوشزد و یادآوری و جلوگیری کنند هرچند دولت وظیفه دارد به آسیب دیدگان غیر پزشکی از این ویروس بپردازد اما کمتر رسانه ای به سراغ صنوف و مردم عادی و عامی آسیب دیده رفته است، کسانی که با تعطیلی کسب و کارشان محتاج نان شب خود شده اند نیک می دانید که محتاج نان شب شدن چه پیامدهای خواهد داشت انعکاس این اخبار گفت و گو با کارگران روزمزد، صنوف آسیب دیده، کارگران مغازه ای بیکار شده و دست فروشان و انعکاس دردهای آنها قطعاً می تواند در تصمیم گیری مسئولین شهرمان تاثیر بگذارد هنوز به عمق فاجعه اقتصادی نرسیده ایم اما از هم اکنون برای روشنگری افکار مسئولین که همان رسالت رسانه ای ما است باید به این موضوع ها هم رسیدگی کنیم.
مدیرعامل خانه مطبوعات رسانه های استان روز گذشته برای معضل بیکاری خبرنگاران اقدامات خوبی را انجام دادند اما جا دارد به خبرنگاران و سردبیران و رسانه ها هم توصیه شود به موضوع آسیب های کرونا در اقتصاد و جامعه حتی تبعات فرهنگی در آینده بپردازند با رئیس های اتحادیه های آسیب دیده با کارفرمایان آسیب دیده با کارگران بیکار شده با دست فروشان خانه نشین گفت و گو کنند و درد آنها را رسانه ای کنند.
مصوبات ستاد ملی کرونا برای حمایت اقتصادی در آمل به کندی منتقل می شود روسای اداره جات هنوز از بعضی از مصوبات اظهار بی اطلاعی می کنند بانک ها هم که تافته جدا بافته ای هستند که حتی دستورالعمل های بانک مرکزی را نادیده می گیرند و سعی می کنند خود را به کوری بزنند و تا فشاری به آنها وارد نشود اقدامی انجام نمی دهند
رسانه ها در این برهه وظیفه دارند که این تبعات را فریاد بزنند منتشر کنند.
امروز همراهی و همدلی برای تمامی اقشار واجب است گذر از بحران ویروس کشنده واجب است جان مردم الویت است اما اگر به تبعات توجه نشود ویروس کرونا در آینده نزدیک ویروس کشنده اقتصاد خواهد بود که آسیب آن حتی جانی خواهد بود و آن وقت است که عکس های یادگاری پی در پی کارساز نخواهد بود.
خبرنگاران آمل لطفاً از مسئولین بخواهید به میان مردم کوچه و بازار هم بیایند و پای صحبت و درد دل آنها بنشینند، به اتحادیه ها و مغازه ها و کارخانه جات تعطیل شده بروند لایه های ارتباطی را از رده اول مسئولین به بدنه جامعه بکشانیم که بهترین آمارها از متن جامعه بیرون خواهد آمد. 16فروردین99
