پیش از ظهر امروز به مناسبت سالروز میلاد با سعادت اباعبدالله الحسین(ع)و گرامیداشت روز پاسدار مراسم جشن با شکوهی در کارگاه دانشکده فنی و حرفه ای دخترانه توحید و در میان بانوان عضو گروههای جهادی بسیج زنان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار صبح آمل، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان آمل در این مراسم با اشاره به اهمیت روز پاسدار گفت: پاسدار و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مدافعان راستین حریم اسلام و انقلاب اسلامی و بازوان توانمند و پرتوان نظام در مواجهه با موانع و تهدیدات احتمالی است به طوری که در جای جای تاریخ معاصر با ایثارگری و فداکاری های خود بارها و بارها از کیان انقلاب و دستاوردهای بزرگ آن و کشور و مردم در کنار سایر یگان های نیروهای مسلح محافطت نمودند.
سرهنگ جابر عسگری به مشارکت زنان اشاره کرد و اظهار داشت: مشارکت زنان در عرصه های متعدد و مختلف در مقابله با کرونا ستودنی است و نقش زنان در جامعه از گذشته تا کنون بر هیچ کسی پوشیده نیست، زمانی این بانوان جهادگر پشت جبهه های جنگ عاشقانه کمر همت را می بستند و امروز نیز همچون زنان دیروز در پشت جبهه سلامت برای تهیه و تولید لباس و ماسک در تلاش و کوشش هستند.٩٩/١/٩پايگاه خبري صبح آمل
