Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

آغاز برداشت نارنگی در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از آغاز برداشت نارنگی در هزار و ۱۴۴ هکتار از باغ‌های این شهرستان خبر داد.
سید حسین اسلامی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل، گفت: با شروع برداشت نارنگی پیش رس در باغ‌های این شهرستان، اولین برداشت نارنگی پیش رس در ۵۰ هکتار از باغ‌های این شهرستان آغاز شد.

او با اشاره به اینکه سطح زیرکشت باغ‌های مرکبات این شهرستان ۳ هزار و ۲۴۷ هکتار است، افزود: این شهرستان دارای هزار و ۱۴۴ هکتار ارقام مختلف نارنگی است که ۸۰۰ هکتار آن به نارنگی پیش رس اختصاص دارد.

اسلامی گفت: نارنگی دارای مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت ماهیچه‌ها، دستگاه گوارش و دستگاه عصبی مؤثر است، امروزه این میوه در کشور‌های تولیدکننده مرکبات مانند چین، اسپانیا، برزیل، ژاپن و ایران تولید می‌شود.

او افزود: باغداران از چیدن نارنگی‌های غیر پیش رس از جمله انشو و یافا که قند آن کامل نشده است، خود داری کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با اشاره به اینکه مرکبات ازجمله میوه‌هایی است که باید تا زمان رسیدگی کامل بر روی درخت بماند، گفت: کیفیت میوه مرکبات، قابلیت انبارداری و مسایل نگهداری بعد از برداشت مرکبات بستگی به عوامل مختلفی مانند زمان برداشت، میزان بلوغ یا درجه رسیدگی میوه دارد.

او افزود: پیش بینی می‌شود امسال با متوسط عملکرد ۲۱ تن نارنگی پیش رس در هر هکتار، ۲۴ هزار تن محصول در این شهرستان تولید شود.

در طب سنتی ایرانی طبع این میوه را سرد و‌ تر دانسته و برای آن خواصی، چون مفرح قلب، رافع خفقان، و فرونشاننده لهیب معده و کبد نام می‌برند. 28شهریور98 #صبح_آمل

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :