شورای شهر امام زاده عبداله(ع) آمل تاکید کرد:
“عمران و آبادانی حق مردم فهیم شهر امام زاده عبداله(ع) است.”
رئیس شورای شهر امام زاده عبداله(ع) آمل با اعلام این خبر گفت: دهم تیرماه سال۹۴ بود که فرماندار وقت آمل از شهرداران و روساء شورای اسلامی هر دو شهر خواست تا نظرات و دیدگاه ها و راهکارهای پیشنهادی خود را برای برون رفت از این مشکل ارایه کنند. صورت جلسه ای که تا کمتر از دو ماه دیگر سررسیدش به پایان رسیده و دو شهرداری ملزم به اجرایی کردن مفاد و مصوبات آن هستند.
مهدی اسکویی با تاکید بر اینکه عمران و آبادانی حق مردم فهیم شهر امام زاده عبداله(ع) است؛ خاطرنشان کرد: حق شهروندان امامزاده عبداله (ع) است که ۷سال پس از تاسیس این شهر از داشته های شهرشان برای عمران و آبادانی اش استفاده کنند داشته هایی از قبیل آرامستان و پارک جنگلی که متاسفانه هنوز شهرداری آمل حاضر نیست این دو مکان را به شهرداری امام زاده عبداله(ع) تحویل دهد.
به گزارش صبح آمل، وی افزود: در صورتجلسه ای که در جلسه مورد نظر تنظیم و به امضای طرفین رسیده بود مقرر شده بود تا هر دو طرف الزام به عمل به مفاد این مصوبات داشته باشند:
1- به لحاظ زیست محیطی و توافق اعضا زمان جابجایی آرامستان به مکانی خارج از شهر حداکثر تا ۴ سال آینده تعیین گردد که از این فرصت چهارساله، ۳سال جهت انتخاب مکان مناسب و خرید زمین توسط شهرداری و یک سال جهت تجهیز زمین تعیین گردید.
2- در طول دو سال اول به مقدار ۲۵ درصد و در طول دو سال دوم به مقدار ۴۰ درصد از فروش و پیش فروش قبردر اختیار شهرداری امام زاده عبداله قرار گیرد.
3 – با توجه به مشکلات زیست محیطی و بهداشتی و همچنین اعتراضات مردمی بعد از فرصت ۴ساله هیچ یک از شهرداری های فوق از آرامستان به منظور دفن اموات استفاده ننموده و با توجه به نیاز شهر، تغییر کاربری لحاظ گردد.
4 – با توجه به توافق انجام گرفته فوق مقرر گردید کلیه شکایات دو طرف در محاکم قضایی کان لم یکن تلقی گردد و حل مشکل بر اساس مصوبات جلسه انجام گردد.
اسکویی گفت: اعضای شورای شهر امام زاده عبداله(ع) بدون هیچ تنشی خواهان اجرای صورتجلسه موررخ ۹۴/۴/۱۰ فرمانداری ویژه شهرستان آمل بابت موضوع آرامستان بهشت امام زاده عبداله(ع) هستند.
