حمايت همه جانبه از دولت و حفظ و حدت و انسجام جامعه مهمترين رسالت ائمه جمعه است.
در آستانه سالروز اقامه اولين نماز جمعه در کشور نشست خبري حجت الاسلام سيدداود موسوي، امام جمعه محمودآباد، با حضور روساي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و اداره ورزش و جوانان و فعالان اصحاب و رسانه در محل دفتر کار وي برگزار شد که خطيب جمعه محمودآباد طي سخناني در اين نشست خبري اظهار کرد: انقلاب اسلامي که در بدو پيدايش خود در ابعاد گوناگون داراي آثار و برکات مختلف و متعددي بوده و اين بناي بي بديل در دنياي کنوني در روشهاي خود نيز در بعد حفظ و صيانت از جامعه و حفظ حضور اقشار مختلف در دفاع از مباني نظام ممتاز و منحصر به فرد عمل کرده است.
وي افزود: امام بزرگوار به عنوان پايهگذار مهندسي نظام در ابعاد مختلف بر حفظ مردم با شور و شعور در تداوم نظام اهتمام و حساسيت جدي داشته و بر همين اساس در نخستين روزهاي بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تشکيل نماز عبادي سياسي جمعه در سراسر کشور را صادر فرمود.
موسوي خاطرنشان کرد: با اين پيام راهگشا و روح بخش جريان عمومي انقلاب و حضور يکپارچه و همگاني مردم نظم و سياق خاصي به خود گرفته و در آن روزهاي سخت که پيام رساني بعضا با مشکل مواجه بود سنگر نماز جمعه به عنوان پايگاه عظيم سازماندهي مردم و انتشار ابعاد سياسي و فرهنگي و اعتقادي نظام نقش کارسازي ايفا کرده است.
وي در ادامه بيان کرد: از ان تاريخ تا کنون نزديک به چهار دهه ميگذرد و اين جايگاه به عنوان مظهر وحدت و دمنده روح اميد و سرزندگي تلقي ميشودو اين مکان در روزهاي سخت جهاد و مبارزه ملت ايران عليه جبهه استکبار به عنوان مرکز بسيج نيروها و حمايت از ميدان نبرد بهترين و ممتازترين نقش را ايفا کرد.
امام جمعه محمودآباد تصريح کرد: نماز جمعه در ايجاد روحيه هوشياري و بيداري و دشمن شناسي در مقاطع مختلف در خطبههاي نماز راهگشا و اثربخش بوده و با حفظ طراوت و شادابي حضور گسترده و به روز بودن خطبهها و مباحث مطرح شده اين نقش را همواره در همه مقاطع ميتواند به عنوان عامل بسيج کننده و بلندگوي طرح مشکلات مردم و پاسخگويي مسئولين و موجبي براي يکپارچگي مردم با نظام بوده است.
مسئول فرهنگي تاکيد کرد: نماز جمعه يکي از يادگاريهاي با ارزش امام امت براي حفظ وحدت جامعه اسلامي و ارتقاي سطح معرفت اعتقادي، فرهنگي و سياسي و اجتماعي مردم ميباشد و جا دارد به روح اولين امام جمعه منصوب حضرت امام (ره) در تهران حضرت آيتالله طالقاني يادي کنيم و به روحش درود بفرستيم.
در ادامه موسوي در پاسخ خبرنگاران درباره کارهاي ستاد نماز جمعه گفت: طي يک سال گذشته بودجه مصلي قطع شده ولي قبلا به صورت قطرهچکاني پول ميآمد ولي آن را هم قطع کردند و در اين مدت حضورم نزديک به سه ميليارد تومان براي مصلي هزينه شده و فقط براي اسکلت فلزي سقف هم يک ميليارد و200 ميليون تومان هزينه شد.
رئيس شوراي فرهنگ عمومي شهرستان محمودآباد درباره تعداد افراد طلبه و امامان جمعه محمودآبادي در سطح کشوراظهار کرد: ما در شهرستان يک حوزه علميه قوي و موفق داريم و به عنوان يکي از موفقترين حوزهها در سطح استان و تا حدودي در کشور است و ما 200 طلبه مرد در اين حوزه داريم و در حوزه خواهران هم 100 طلبه داريم و حدود 200 روحاني را در حوزههاي مختلف کشور داريم که مشغول تدريس و تبليغ هستند که نزديک به 15 نفر از آنها در سمت امام جمعه در شهرهاي مختلف مشغول به فعاليت هستند.
موسوي درباره برنامههاي شوراي فرهنگ عمومي شهرستان عنوان کرد: آسيبهايي که در حوزه فرهنگ عمومي مردم اگر دقت نشود ما با مشکل روبرو ميشويم و بايستي فرهنگ شهيد و شهادت را در جامعه تعمييم دهيم و اولويت را بر روي امر به معروف و آسيبهايي که خانوادهها را تهديد ميکند مثل طلاق، اعتياد گذاشتيم و بايستي بحث غيرت در جامعه تقويت شود.
اين مسئول درباره بحث شادي مردم بيان کرد: اسلام دين شادي هست و در دهه کرامت بايد اين مسئله ديده شود و شيعيان بايد زمان شناس باشند و شادي را به موقع انجام دهند و تمام تلاش من اين است که با حفظ حرمت تمام مسائل نسبت به شادي مردم حساس هستم و بايد شادي به صورت مديريت شده باشد و موسيقي را هم بايد کنترل کرد.
امام جمعه محمودآباد درخصوص انتصاب مديران شهرستان خاطرنشان کرد: محمودآباد يک شهر برخوردار است و اصل کار من بر همراهي بوده و عدم دخالت در انتصابات هست و از من انتظار زيادي ميرود و در بحث انتصاب مديران دخالت مستقيم نميکنم ولي براي ساير ادارات مثل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي، سازمان تبليغات اسلامي و آموزش و پرورش غير مستقيم دخالت ميکنم و اگر در انصاب فرماندار شهر از من مشورت بخواهد با تمام وجود در خدمت مسئولان هستم و فقط راه را نشان ميدهم.