تنها یک سال تا پایان عمر شورای چهارم باقی مانده و هنوز بعضی از وعده های آنان در طول چهار سال عملی نشده است. شورایی که ابتدا به ریاست آقای ابراهیم زاده و سپس مهندس تورنگ با وعده هایی از جنس مردمی بر سر کار آمد که گرچه از جنس وعده های سایر شوراها هنگام تبلیغات انتخاباتی بود اما به علل مختلف غیر عملی باقی ماند. یکی از این وعده های عملی نشده وضعیت اسفبار بازار امام رضا(ع) شهرستان آمل است که از دیرباز وجود داشته است. امسال هم مثل سالهای گذشته با گرم تر شدن هوا و در نتیجه بالا گرفتن بوی تعفن از باقی مانده پساب های ذبح غیر بهداشتی حیوانات در مغازه ها در حاشیه رودخانه ها موج انتقادات راه می افتد و هر کسی سعی می کند دیگری را در این مشکل مقصر بداند. انگار نه انگار که همین چند ماه پیش بود که یکی از اعضای شورای شهر سخن از اختصاص اعتبار 300 میلیون تومانی برای تغییر وضعیت بازار امام رضا(ع) که رابطه مستقیم با سلامت و جان مردم دارد را به همشهریان آملی داد و گستره این آتش دامن رییس دامپزشکی شهرستان آمل را نیز گرفته. مدیری که باید در هر حال پاسخگوی سوالات متعدد مردم و خصوصا خبرنگاران عرصه اطلاع رسانی در خصوص سلامت دامها و مرغ های خانگی باشد ولی هر بار به دلایل نامعلوم از جواب دادن سر باز می زند و همیشه گلایه از کمبود نیرو و عدم همکاری شهرداری برای تامین نیروی دامپزشکی می کند که این نکته مهم کمی جای تامل دارد و آن اینکه با توجه به شناختی که در طی این چند سال نسبت به عملکرد شهردار ساعی در انجام پروژه های شهری می بینیم بعید می دانیم مهندس امیر سلیمانی با مقوله مهم جان مردم بی خیال باشند.
معضل بعدی که واقعا چهره شهر را بسیار نا زیبا کرده و نگاه هر کدام از اعضای شهر چون دیگر رهگذران حداقل روزی چند بار به آن می افتد رودخانه پر از زباله جنب ساختمان پزشکان است که چون غده سرطانی بر پیکره این مسیر پرتردد سر باز کرده است و هنوز در صف لایروبی شدن چون رویایی در ذهن مردم به خاطره سپرده می شود.
داستان بلند شدن صدای اعتراضات مردم و رهگذران، در روزهای خاص یک داستان تکراری است که هر ساله شاهد آن هستیم که به دلیل تصمیمات اتخاذ نشده از جمله بی توجهی یا سهل انگاری مسئولان ذیربط نسبت به این بازار قدیمی شهر دارد.
مشکلی که از چند سال گذشته تا کنون سر جایش باقی مانده و انگار قرار نیست هیچ وقت این مشکل ساختاری از بین برود.
مدتی پیش بود که قسمتی از میدان هفده شهریور آمل کنده و خیابان آن بازسازی و آسفالت ریزی شد که این پروژه به یک هفته نیز نکشید و به سرعت پایان رسید.
اکثریت مردم شاهد این موضوع این سوال در ذهنشان ایجاد شد که اگر می توان به این سرعت یک پروژه در اصلی ترین و پرترددترین منطقه امل رابه پایان رساند، چرا این موضوع در خصوص دپگر بخش های آمل صدق نمی کند؟
در همین صبح آمل بود که در گزارشی در خصوص آسفالت نامناسب و وضعیت بد کوچه های بلوار طبرسی مطلبی نوشته شد و اینکه تیر برق ها در وسط کوچه و خیابان های آمل جولان می دهند یا وجود متکدیان بسیاری که هرچه می گذرد به تعداد انها افزوده می شود و گویا گوش کسی بدهکار نبود.
در مصداقی دیگر، در گزارش بازار امام رضا(ع) شوراییان صحبت های بسیاری در این خصوص کردند اما اگر به انجا مراجعه کنید هیچ تغییری را مشاهده نمی کنید.
گاهی مردم آمل با خود اینگونه فکر می کنند که شوراییان تنها برای طرح ها و مناطق خودشان برنامه دارند و بر روی آن پافشاری می کنند تا در انتخابات آتی شورا که یک سال اینده برگزار می شود دوباره کرسی شورا را تصاحب کنند، شورایی که آنگونه که بویش می آید قرار بر تغییر بسیاری در آن است.
مردم آمل از موضوعات بسیاری در این خصوص گله دارند که یکی از این مناطق فجر 16 امل می باشد که نزدیک به 4 الی 5 ماه است که شهرداری خیابان این مناطق را کنده و رفته است. یکی از ساکنین این محل به خبرنگار صبح امل گفت: شورایی که دم از نهضت آسفالت می زند و در کاغذ برنامه های زیبایی را مصوب می کند، ایا یک بار برای بازدید از این محل آمده است؟
وی ادامه داد: هر روز برای این مشکل به شهرداری مراجعه می کنیم و به ما قول می دهند اما ما 4 ماه است که تنها قول شنیدیم!
دیگر ساکن فجر 16 به خبرنگار صبح امل گفت: در ابتدای عید مقداری سنگ ریختند تا بگویند ما کاری کردیم اما ان سنگ باعث مزاحمت و آسیب به مردم شده وکسی در این خصوص پاسخگو نیست.
اما حالا که یکسال تا پایان عمر شورای چهارم باقی مانده باید منتظر ماند و دید که چگونه وعده های شورا محقق می شود. آیا در طول این یکسال باقی مانده خیابان امام رضا(ع) تعریض می شود
البته این گوشه ای از مشکلات شهر می باشد و صبح امل امیدوار است وعده ها در یک سال مانده به انتخابات رنگ و بوی واقعیت به خود بگیرد و شاهد صحبت هایی نباشیم که تنها به کاغذ بسنده شود.