Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

صبح آمل در گفتگوی ویژه و اختصاصی با مدیر عامل و تعدادی از رانندگان تاکسی بی سیم پای درد و دل رانندگان تاکسی بی سیم آمل و توضیحات مدیر عامل، قضاوت با شما

h025تعدادی از رانندگان تاکسی بی سیم در انتقاد از عملکرد شرکت تحت پوشش خود و نیز عدم نظارت تاکسیرانی بر وضعیت مشکلات شان گله مند هستند و برای رفع این مشکلات چاره ای جز بیان حقایق ندارند. بارها مشکلات خود را با مدیریت مطرح کردند اما پاسخ قانع کننده ای دریافت نکردند، حال اینکه چرا به درد و دل آنان رسیدگی نمی شود خود سوالی است که تبدیل به معمایی بزرگ شده است. همین امر خبرنگار صبح آمل را بر آن داشت تا برای روشن شدن حقیقت، پای درد دل مدیر عامل شرکت تاکسی بی سیم شهرستان آمل و تعدادی از رانندگان این مجموعه بنشیند و بدون کم و کاست در اختیار خوانندگان همیشگی خود قرار دهد. قضاوت با شما که خود نیز شاید یکی از شاکیان آن باشید.

در داخل شرکت بی سیم ما اتاق ضد صدا نداریم حتی پیجرهای مرکز«هدست» که از لوازم اولیه کار می باشد را ندارد.

حداکثر درآمد روزانه ما به هفتاد هزار تومان نمی رسد در صورتی که بابت فقط یک دستگاه بی سیم مبلغ بیست میلیون تومان پرداخت می کنیم.

یکی از رانندگان تاکسی بی سیم با ذکر این مطالب گفت: هیچ گزینش اخلاقی روی رانندگان تاکسی بی سیم انجام نمی شود و بارها ما شاهد بد رفتاری نسبت به مسافر از سوی رانندگان می باشیم که بیشتر در غالب شکایت مسافر به مرکز بروز می کند.

وی با بیان اینکه بین راننده تاکسی بی سیم و آژانس باید تفاوتی باشد؛ افزود: نوع روابط عمومی و چگونگی پوشش رانندگان نشان از پایبندی به قانون احترام به حق مسافر است که متاسفانه این روزها جای خود را به ضوابط داده است.

این راننده شاکی با بیان این مطلب که مرکز تاکسی بی سیم آمل باید پاسخگوی مشکلات رانندگان باشد، اظهار داشت: در صورت بروز حادثه برای راننده، سریعا موضوع را به بازرسی سازمان تاکسیرانی ابلاغ و آنجا نیز پس از 24 ساعت ماشین را به پارکینگ انتقال، مبلغی هم جریمه و یک نمره منفی نیز برای راننده صادر می کنند و جالب اینکه بازرسین ما را مسخره نیز می کنند.

وی با بیان این مطلب که در بعضی موارد خود سازمان از پاسخگویی به مشکلات رانندگان سر باز می زند و می گوید ربطی به ما ندارد، تصریح کرد: در مسائلی که به نفع مرکز نیست نه تنها دخالت نمی کنند بلکه پای دیگر مراکز نیز به وسط کشیده می شود.

شخص دیگری نیز در این گفتگو با تاکید بر اینکه به جز میدان قائم و هفده شهریور ایستگاه مشخصی برای تاکسی بی سیم نیست، خاطرنشان کرد: هیچ هماهنگی بین ماموران راهنمایی و رانندگی آمل در توقف تاکسی بی سیم و تاکسی های شهری در ایستگاه های درون شهری وجود ندارد و هر راننده ای می تواند در میدانها توقف و مسافرکشی نماید در صورتی که در شهرهای دیگر جایگاه رانندگان تاکسی بی سیم مشخص و با رانندگان خاطی برخورد و حتی جریمه نقدی نیز می کنند. نمونه بارز در بیست متری شاهد است که افسران راهنمایی و رانندگی با آماده باش کامل جلوی راننده را گرفته، نمره ماشین را یادداشت و جریمه صادر می کنند.

وی با این جمله که آقایون حتی مصوبات تصویب شده خودشان را هم قبول ندارند گفت: در جلسه فرمانداری مصوب شد که ایستگاه دم پل متغیر است و رانندگان می توانند از خود پل، سبزه میدان، خیابان مهدیه و خیابان امام خمینی(ره) و هلال احمر اقدام به سوار کردن مسافر کنند ولی همچنان این طرح غیر قابل اجرا و تمام تاکسی بی سیم باید در پارکینگ شهرداری مستقر شوند چرا که رانندگان تاکسی شاکی از حضور بی سیم ها شدند.

راننده تاکسی بی سیم با اشاره به عدم روابط عمومی پیجرهای مرکز، بیان داشت: منشی تلفنی داخل مرکز صلاحیت لازم در پاسخگویی به رانندگان را ندارند و همین امر باعث کم شدن تماسهای مردمی شده است تا آنجا که آمارها نشان می دهد تعداد زنگهای شبانه از 1000 به 500 کاهش یافته و حتی با بیست دقیقه معطلی این کار انجام می گیرد.

وی تصریح کرد: پیجرهای مرکز تاکسی بی سیم در جواب مسافران سرگردان و شاکی، گناه رفتارهای خود را به گردن رانندگان می اندازند، گفت: راننده برای اینکه سرویس بیشتری را ببرد با اولین تماس مرکز سعی می کند به آدرس مسافر برود که به محض رسیدن با شکایت آنان روبه رو می شود که ما بیست دقیقه منتظریم الان چه وقت آمدن است که فاصله تماس تا رسیدن ما به سه دقیقه هم نمی رسد و این در صورتی است که یا مرکز دیر اطلاع می دهد یا دیر گوشی را می گیرد.

این راننده شاکی گفت: نزدیک به 300 دستگاه تاکسی بی سیم در آمل مشغول به فعالیت می باشند که بعضی مواقع پیجرها در جواب مسافران با این گزینه که «ما ماشین نداریم» مشتری ها را از دست می دهند ولی زمانی که خودشان بخواهند به دورترین نقطه نیز ماشین می فرستند.

وی با بیان این مطلب که پارتی بازی در این مرکز بیداد می کند؛ افزود: بیشتر مسیرهای دور را به آشناهای خود می دهند که ما بارها این موضوع را با آقای نائیج در میان گذاشتیم و حتی پای قسم هم به میان آمد که متاسفانه هیچ ترتیب اثری داده نشد و ما هم از همکاران خود خواستیم راه های دور را به مرکز اعلام نکنند.

این راننده گفت: یکی از دلایل کمی سرویسها، عدم نظارت مرکز بر کرایه مسیر می باشد که بعضی از رانندگان سرخود کرایه ها را نسبت به دیگر وسایل نقلیه عمومی افزایش می دهند.

وی خاطرنشان کرد: مسئولین مرکز تاکسی بی سیم از جلساتی که توسط رانندگان برای تبادل اطلاعات و همفکری بین خودشان برگزار می شود می هراسند و عکس العمل نشان می دهند که نمونه بارز آن جلسه دور هم نشینی تعدادی از رانندگان بود که به محض اطلاع، شبانه باد لاستیک های ماشین راننده سخنگو را با کارد خالی و شیشه ماشینش را پایین آوردند که وقتی بچه ها دم در شهرداری تحصن کردند گفتند ما هزینه خسارت تان را می دهیم شما حرفی نزنید و به خانه هایتان بروید که این سه همکار ما معلوم نیست کجاهستند.

وی با اشاره به اینکه چرا باید حق شارژ را به مرکزی بدهیم که به ما خدمات نمی دهد، تصریح کرد: ماهیانه چیزی حدود 130هزار تومان حق شارژ می دهیم و حتی اگر یک ماه به هر دلیلی سر کار نرویم باید آن را بپردازیم که در ماه چیزی حدود 40 میلیون تومان درآمدزایی برای مرکز دارد و ورودی هم برای هر راننده ای از سه تا هفت میلیون تومان می باشد.

راننده ای نیز با عصبانیت با تاکید بر اینکه مسولین ما اصل را ول کردند و به دنبال فرع هستند، گفت: رعایت قانون برای همه الزامی است نه فقط راننده و چرا مسئول ما جلوی کارمندان زن باید با تیشرت ترک آستین کوتاه بنشیند ولی من راننده داخل ماشینم نباید آستین پیراهنم را تا بزنم؟

وی با اشاره به این مطلب که مرکز تاکسی بی سیم آمل، دست کم از باند مافیایی ندارد؛ خاطرنشان کرد: این مرکز به جای خدمت رسانی و ارائه خدمات به شهروندان عزیز دنبال منافع شخصی خود و اطرافیانشان است که آنها را از اصل رسالت دور کرده است.

راننده دیگری گفت: مردم حق دارند که از دیرآمدن یا نبود تاکسی بی سیم شکایت کنند چون کم کاری از مسئولین و مدیران مرکز است نه رانندگان.

یکی دیگر از شاکیان گفت: ما در کلان شهرهای بزرگی چون تهران فقط بخاطر ترافیک یا دیر آمدن راننده به آدرس مشکل داریم ولی در شهر کوچکی مثل آمل با وجود چند تاکسی بی سیم در یک ایستگاه به دلیل بی توجهی و وجود یک سری مشکلات با نارضایتی مسافران مواجهیم.

این زحمتکش خطوط آمل گفت: تابلوی بالای تاکسی بی سیم را در مغازه ها ده الی پانزده هزار تومان خرید و فروش می شود که همین در مرکز تا هشتاد هزار تومان هم به رانندگان فروخته می شود و برای نصب بی سیم برای بچه ها از هر کدام یکصد هزار تومان دستمزد می گیرند که کشیدن سیم از صندوق عقب تا داخل ماشین کاری بسیار ساده است و این یعنی ما در این کار بخاطر پول بی اخلاق شدیم و به همدیگر رحم نمی کنیم.

راننده تاکسی بی سیم تصریح کرد: مدیران ما کار را به جایی رساندند که حتی پای نمایندگان رانندگان را نیز کم کم به برنامه های خود باز کردند.

این راننده با بیان اینکه اگر شکایت کنیم می گویند «کد فلان دیگر به شما نیازی نیست» گفت: چه فرقی بین من و نور چشمی های مرکز وجود دارد که سرویس های من فقط داخل شهر و بیشتر در ترافیک است و آقایی که در ایستگاه نیست و پیش زن و بچه اش مشغول استراحت است به سرویس های راه دور می رود.

وی افزود: مامورین راهنمایی و رانندگی در سر میادین دفترچه های مارا پاره و می گویند تاکسی بی سیم چه ارزشی دارد که دفترچه داشته باشد و اینجا بازرسان مرکز، بخاطر گرفتن پول بیشتر، در صورت نداشتن دفترچه ما را از 30 تا 50 هزار تومان جریمه می کنند. ماندیم که دفترچه بگیریم یا نگیریم.

راننده ای اظهار داشت: در بعضی از مسیرها با دیدن افسرها و قبل از اینکه شماره ماشین مان را یادداشت کنند ماشین را روشن و پا به فرار می گذاریم.

وی تصریح کرد: ما با نائیج بزرگ که مرد اخلاق و عمل و از چهره های خوب انقلابی است مشکلی نداریم و تمام گرفتاری های ما از مدیر فعلی است که حتی روش برخورد ساده با رانندگان را هم نمی داند و من راننده به خاطر بد حرف زدنش پشت رادیو و جلوی مسافر باید خجالت بکشم.

وی افزود: با قطع برق میدان هفده شهریور ارتباط با بی سیم قطع می شود. باطری سرور مرکزی مربوط به نه سال پیش می باشد و با خرید دو عد باطری به مبلغ چهار میلیون تومان این مشکل بر طرف می شود.

امنیت و آرامش مسافر بیش از هر چیز دیگری برای ما ارزش دارد

مدیر عامل شرکت تاکسی بی سیم شهرستان آمل، گفت: از سال 88 برادران اکبری و ایاز با شرکت در مزایده برنده و این شرکت را راه اندازی کردند و بنده نیز از سال 90 به عنوان مدیر عامل مسئولیت را برعهده گرفتم.

حاج روح ا… نائیج با بیان این نکته که نزدیک به دویست راننده و هیجده کارمند در این مرکز مشغول به فعالیت می باشند؛ گفت: درآمد ماهیانه و دخل و خرج مان اصلا با هم جور در نمی آید.

وی اظهار داشت: حق شارژ 130 هزار تومانی که از رانندگان دریافت می کنیم در واقع به حق می باشد چرا که در شهرهای بابل و ساری ده هزار تومان کمتر ولی به ازای خارج شدن از کمربندی مبلغ ده درصد از رانندگان پورسانت گرفته می شود.

مدیر عامل شرکت تاکسی بی سیم آمل در ادامه خاطرنشان کرد: هیچ شهری مثل آمل به صورت شبانه روزی در مرکز تاکسی بی سیم، به مردم خدمات رسانی نمی شود ولی ما در شیفت شب با چهار کارمند و تشکیلات در خدمت همشهریان عزیز می باشیم.

نائیج با اشاره به اینکه همزمان با رعد و برق شدید سیم کابل ها می سوزند و آنتن دهی نیز ضعیف می شود؛ اعلام کرد: برای نصب دو آنتن با 45 متر سیم کابل حدود 20 میلیون تومان هزینه کردیم.

وی با بیان اینکه اگر دست من بود دلم می خواست همه بیکاران شهر را سر کار ببرم گفت: چرا باید در شهر ولایتمدار آمل، آقای«م پ» چند نفر از اعضای درجه یک خود را در ارگانهای دولتی سر کار ببرد ولی تحصیلکرده های ما بخاطر نداشتن پارتی بیکار باشند، چرا بعضی از آقایون به هر دلیلی و با استفاده از نفوذ کاری خود معامله بزرگ و غیر قابل تصور مثل فروش زمین های مورد دار را انجام می دهند ولی دیگران حتی زمین های عادی خود را نمی توانند بفروشند.

این مقام مسئول با اعلام اینکه سود چهار سال این سازمان چهل میلیون تومان بوده، خاطرنشان کرد: همه کارهای ما زیر نظر سازمان تاکسیرانی می باشد و با برآورد ذیحساب این سازمان ماهیانه مبلغ بیست و پنج میلیون تومان درآمد تاکسی بی سیم می باشد.

مدیر عامل شرکت تاکسیرانی در پاسخ به این سوال که در مقابل بد اخلاقی پیجرها چه باید کرد توضیح داد: حقیقت امر این است که اخلاقیات شرط اول در حرفه ما می باشد بنابر این به راننده ام اجازه نمی دهم با آبروی کسی بازی کند چرا که امنیت و آرامش مسافر بیش از هر چیز دیگری برای ما ارزش دارد که در همین خصوص بی سیم راننده های خاطی را از آنان پس گرفتیم و با وجود دریافت جریمه به آنان برگشت ندادیم چون جای این جور راننده ها در شرکت من نیست.

نائیج همچنین در خصوص دریافت کرایه اضافی از مسافران گفت: بعضی از رانندگان مبالغ اضافی از مسافران دریافت و زمانی که پیجر از آنها می خواهد که با مرکز تماس بگیرند شاکی و با هم در می افتند.

وی گفت هر پیجر روزانه شش هزار زنگ را جواب می دهد که این در نوع خود بی نظیر می باشد.

مدیر عامل شرکت تاکسی بی سیم شهرستان آمل، با تاکید بر اینکه راننده نور چشمی در مجموعه ما وجود ندارد؛ گفت: در مرکز دوربین های مجهز به مکروفون داریم که همه تخلفات را ثبت و ضبط می کند بنابراین مسئله را تکذیب می کنم و موضوع دیگر اینکه روزهایی هم اتفاق می افتد که رانندگان ما با آگاهی کامل حاضر به رفتن مسیرهای دور نمی شوند چون برایشان به صرفه نیست.

نائیج با اذعان به این واقعیت که بیشتر وقتها با وجود ماشین در ایستگاه ها پیجرها اعلام می کنند که ماشین نداریم؛ خاطرنشان کرد: حق با مردم است و من این حقیقت تلخ را می پذیرم چرا که ماشینها در میدان هزار سنگر هست ولی راننده به مرکز اعلام نمی کند که حضوری مسافر ببرد.

وی با اعلام این مطلب که متاسفانه بازرس های تاکسیرانی با ما همکاری نمی کنند، افزود: بازرس تاکسی بی سیم به خاطر حضور در یک ایستگاه قادر به کنترل ایستگاه های دیگر نمی باشد و همین موضوع باعث می شود راننده ها رادیو بیسم خود را خاموش و به مرکز نیز اعلام نکنند.

این مسئول با بیان اینکه شکایات باید با اخلاق مداری حل شود، تصریح کرد: مدتی است که نظارتی بر خود تاکسیرانی هم صورت نمی گیرد و خود بازرسین آن هم قوانین را رعایت نمی کنند.

نائیج با اعلام اینکه رانندگان خاطی را با مبلغ پنج الی ده هزار تومان در حق صندوق بیماریهای خاص جریمه می کنیم، بیان داشت: دو نفر به عنوان نمایندگان راننده ها زمانی که تخلفی صورت بگیرد ابتدا با صحبت و سپس طبق قانون به کمیته انظباطی معرفی می شوند که بازرس باید مدیریت داشته باشد و قضییه را فیصله دهد.

وی با بیان اینکه در بعضی موارد دلسوزی، دردسر ساز است، تصریح کرد: حق ورودی قانونا هفت درصد است و سال 88 ششصد هزار تومان بوده که در حال حاضر به پانزده میلیون تومان رسیده است.

مدیر عامل شرکت تاکسی بی سیم گفت: اتاق پیجرها مجهز به سیستم ضد صدا می باشد.

نائیج قطعی برق میدان هفده شهریور و قطع ارتباط تاکسی بی سیم را به شدت رد کرد و گفت: مرکز تاکسی بی سیم مجهز به «یوپی اس» می باشد که چند سال پیش با مبلغ شش میلیون تومان خریداری شد.

وی اظهار داشت: پاره کردن دفترچه توسط افسران راهنمایی و رانندگی نشان از بی ارزش بودن قانون در نزد آنها است چرا که این دفترچه با شماره ثبت شرکت و امضای مدیر عامل تنظیم شده است پس چطور قابل اهمیت نمی باشد.

این مسئول با بیان اینکه به جز میدان هزار سنگر در هیچ ایستگاه دیگری مشکل نداریم، خاطرنشان کرد: همه ایستگاههای تاکسی بی سیم مشغول ارائه خدمات و سرویس دهی به همشهریان عزیز می باشند به جز میدان هزار سنگر که به واسطه حضور تاکسی های شهری، ون و ماشین های خطی مشکلاتی را داریم که انشاءا… با مساعدت سازمان تاکسیرانی برطرف خواهد شد.

نائیج با اشاره به افزایش تعداد مشترکین از 1000 نفر به 27 هزار نفر، گفت: این امر نشان از رضایت مشترکین دارد و ما هم تمام توان خود را به کار می گیریم تا رضایت صد درصدی مسافران را نسبت به این مجموعه جلب کنیم.

وی تصریح کرد: گزینش رانندگان از طریق مرجع تعیین صلاحیت«اماکن» به جهت عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد انجام می گیرد و با همراه داشتن گواهینامه و کارت سلامت، پس از تایید پروانه کار برای آنها صادر و مشغول به کار می شوند.

اشتراک گذاری این مطلب در :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در ادامه بخوانید ....

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری این مطلب در :