Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36
8 آذر 1401 1:03 ق.ظ

سواد سلامت آملی ها باید بالا برود

این مطلب را به اشتراک به گذارید


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/sobheamo/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

رییس شبکه بهداشت و درمان آمل طی گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار صبح آمل اظهار داشت: به دلیل کمبود نیروی انسانی در خصوص کنترل فروشنده های دوره گرد، سطح سواد سلامت شهروندان باید
بالا رود.
حمزه قاسمی رییس شبکه بهداشت و درمان آمل افزود: به دلیل بازرسی روزانه ماموران شهرداری، دامپزشکی و بهداشت، فعالیت دوره گردان در غروب یا شب هنگام می باشد.
وی تاکید کرد: غذا سر سفره مردم، باید برچسب داشته و مورد تایید وزارت بهداشت باشد در غیر این صورت بهداشت مسئولیتی در قبال آن ندارد.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: باتوجه به شعار  امسال وزارت بهداشت”ایمنی غذا از مزرعه تا سفره”،در خصوص استفاده از فرآورده های غذایی سالم و بهداشتی باید فرهنگ سازی شود.
قاسمی با اشاره به محصولات مورد تایید بهداشت گفت: 2سال پیش 30راس گاو به دلیل بیماری سل تلف شدند و شاید محصولات لبنی که از شیر دوران بیماری این گاوها تهیه می شد به صورت فله و غیر بهداشتی به فروش می رفت، چندی پیش نیز 20تن آبمیوه فاسد که برند معتبری هم داشت به صورت غیر قانونی وارد کشور شد که اگر پیگیری مسئولان بهداشت نبود، آبمیوه ها از طریق دوره گرد به دست مردم می رسید که عواقب بدی را می توانست در پی داشته باشد پس باید بین مردم فرهنگ سازی شود تا از محصولاتی که برچسب ندارد استفاده
نکنند.
بحث این روزهای کارشناسان، دو دسته شدن محصولات به فله، طبیعی بودن و صنعتی حاوی روغن پالم بودن می باشد.
روغن پالم یا نخل نوعی روغن گیاهی است که از مغز میوه نخل استخراج می‌شود مقدار اسید چرب اشباع در روغن پالم حداقل 50 درصد است در حالی که مقدار مورد استفاده اسید چرب اشباع در سبد غذایی افراد باید حداقل زیر 2 درصد باشد بنابراین مصرف این روغن سبب افزایش چربی خون و کلسترول و در نهایت گرفتگی و انسداد عروق می‌شود این در حالی است که بیماری‌های قلبی و عروقی از مهمترین علل مرگ هستند و ناگفته نماند تا چندی پیش اکثر کارخانه های فرآورده لبنی از این روغن استفاده می کردند و پیرو چنین شنیده هایی برآن شدیم تا این مسئاله را پیگری کنیم که تکلیف مصرف کننده
چیست؟
پولادی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان آمل در این خصوص گفت:  از سال 93 با پیگیری های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیگر از روغن پالم برای تهیه محصولات لبنی به غیر از بستنی و خامه شیرینی پزی که آن هم بصورت کنترل شده می باشد استفاده نمی شود و اگر محصولی به شهر دیگر فرستاده شود نمونه ای از محصول توسط کارشناسان تغذیه شهر مقصد آزمایش می شود تا از سلامت محصول مطمئن شوند.
رییس شبکه بهداشت و درمان در پایان افزود: فرآورده های
لبنی صنعتی،بهداشتی، استاندارد و بدون روغن پالم است به همین
دلیل مردم نباید از فروشنده های دوره گرد خرید کنند و بجای آن می توانند
محصولات مورد نیاز خود
را در فروشگاه هایی که توسط بازرسان شبکه بهداشت و درمان کنترل می شود خریداری
نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یادداشت ها

آخرین اخبار

پذیرش آگهی

اخبار آمل

گوناگون