دوشنبه , ۲۹ مهر ۱۳۹۸
آخرین خبرها


“تولید ۱۰تن گوشت شترمرغ در آمل”

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل خبر داد: سالانه ۱۰تن گوشت شترمرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، سيدحسين اسلامي با بیان اینکه ظرفیت تولید شتر مرغ در شهرستان آمل ۳۵۰قطعه (۵۰قطعه مولد و ۳۰۰قطعه پرواري) است گفت: سالانه ۱۰تن گوشت، هزار و ۳۰۰قطعه جوجه و هزار و ۱۰۰عدد تخم شترمرغ در این شهرستان توليد مي شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: شترمرغ‌ ها اهلی بوده و پرهای آنها کاربرد زینتی داشته و در صنعت پوشاک نیز استفاده می‌شود. همچنین پوست شترمرغ‌ ها در صنعت تولید چرم هم مورد استفتده قرار می گیرد.
اسلامي روغن، پر و پوست را از فرآورده هاي پرورش شترمرغ عنوان کرد و گفت: از جمله سياست هاي راهبردي جهاد كشاورزي، توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئيني از منابع جديد شامل شترمرغ، بلدرچين، كبك و بوقلمون برای معرفي الگوهاي جديد تغذيه اي است.

>>>ثبت در۱۰ تیر ۱۳۹۸
انتشار توسط روزنامه اقتصاد پویا

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*